SVI DOBIJAJU - Uskoči u SECRET SANTA turnir i osvoji vredne nagrade!

Turnir Secret Santa u Meridianu, nagrađuje čak 550 igrača!

Vreme novogodišnjih i božićnih praznika je pred nama, domovi se ukrašavaju, i tradicionalno se pripremaju pokloni kojima ćemo darivati svoje najdraže. Koliko god da volimo obradovati drage ljude poklonima, nekad je to opterećenje za naš budžet.

Srećom, imamo rešenje kako do novca za prazničnu kupovinu!

Pre svega, OVDE odmah možeš preuzeti 100 spinova na poklon i uz malo sreće napraviti odličnu novčanu zaradu.

A sada čitaj pažljivo!

Meridian online kazino je mesto koje na najraskošniji način nagrađuje vernost svojih igrača, i u ovim pretprazničnim vremenima, pruža vam priliku da zaradite novac za novogodišnju kupovinu na turniru Secret Santa sa vrtoglavim nagradnim fondom od 80.000 evra!

Priliku da učestvuju imaju svi registrovani igrači sa sajta ili mobilne aplikacije meridianbet.rs.

Promocija Secret Santa se održava u formi turnira, odnosno, međusobnog takmičenja igrača na ukupno 10 igara proizvođača Playson, u periodu od 20. decembra do 30. decembra.

Ono što je specifično na ovom turniru je da čak 550 učesnika dobija novčane nagrade!

Da, dobro ste čuli, i zato, nemojte propustiti šansu da budete jedan od dobitnika dela nagradnog fonda od vrtoglavih 80.000 evra.

Pravila su izuzetno laka i jednostavna.

Rangiranje igrača na turniru će se zasnivati na osnovu prikupljenih bodova, tako što na svakih uloženih 1evro, igrači dobijaju 100 poena. Rang lista igrača se određuje na osnovu ukupnog broja poena, koje igrači ostvare tokom turnira.

Pobednik je igrač koji ostvari najviše poena, a po istom kriterijumu se određuje i preostali plasman. Pomenućemo samo da pobednik dobija neverovatnih 15.000 evra, a igrač koji zauzme poslednje tj. petstopedeseto mesto dobija 50 evra.

Jasno vam je da sa ovolikim brojem nagrada, samo onaj ko ne učestvuje, neće ništa osvojiti!

Uživajte u sjajnim slot igrama provajdera Playson, i ne propustite priliku da uskočite u turnir Secret Santa sa impozantnim nagradnim fondom od 80.000 evra, na Meridian online kazinu, mestu najkvalitetnijih igara i ekskluzivnih bonusa!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još