NIJE TO BIO SAMO ŠAMAR: Ivana Stamenković Sindi iskreno o porodičnom nasilju koje je doživela

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi prisetila nasjtrašnijeg perioda u životu. Kako je istakla, bivši suprug pretukao ju je dva puta, a ovaj nemili događaj nastoji da zaboravi i da o njemu ne priča.

Međutim, nekadašnja članica grupe "Models" otkrila je pojedine detalje odnosa s bivšim ističuči i da posle toliko godina nemaju zajednički jezik kada je njihova ćerka u pitanju.

- Meni je žao što mi ne možemo ni dan danas da nađemo zajednički jezik. Jednostavno, imamo problem sa komunikacijom, potpuno su nam suprotni stavovi. Meni je nezamislivo da muškarac želi da bude staratelj deteta i da zabranjuje majci da viđa dete, pogotovo žensko dete - priznala je za "Kurir" i dodala:

- Ja Petru viđam sada malo više nego što je sud to odredio, tako da mi pokušavamo da nađemo neki zajednički jezik i nadam se da ćemo uspeti da naš odnos bude normalan, zarad deteta.

Ivana ističe da je za nju ovo bio najmučniji period i da ga se s gorčinom seća. Osim toga, istakla je da se to dogodilo dva puta i da se nije sve završilo na šamaru.

- Meni je to bio najteži period u životu. Ne volim ni da pričam o tome. Nije to bio samo šamar, mučno mi je da pričam o tome. U tom periodu ja sam otišla u policiju, oni su mi bukvalno rekli što si ti došla ovde, normalno je da te muž tuče. U to vreme zakon nije bio ni regulisan kao sada. Pa su mi čak rekli, ako hoćeš da prijaviš idi prvo u Urgentni centar, da ti snime povrede. U sud kad sam došla da prijavim nasilje pedeset puta su me pitali da li želim da povučem prijavu. Kao da sam ja kriva što je mene neko pretukao - rekla je i dodala:

- To se desilo dva puta. Ja sam posle prvog puta prekinuila naš odnos. Drugi put se desilo kad mi već nismo bili zajedno. Ovo mi je jako grozna tema o kojoj ne želim da govorim. Ne želim ni da razmišljam, ni da pričam o tome. Mi i dan-danas nismo regulisali našu komunikaciju. Ja nastojim da to popravim, zbog Petre. Ja njegovoj novoj porodici želim sve najbolje, imam čak bolju komunikaciju sa njegovom novom ženom, nego sa njim.

Izvor: Story.rs/Kurir
Foto: ivana_stamenkovic_sindi_ika/Instagram

Pogledajte još