PAULA NAPRAVILA HAOS OTKRIVŠI DA JE PANIĆ BIO SA VIŠE DEVOJAKA U KUĆI: Nadežda Biljić nasrnula na Tomu i udarala ga iz očaja! (VIDEO)

U toku jučerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Nadežda Biljić saznala je od Paule Hublin da ona nije jedina devojka sa kojom ju je Toma prevario, zbog čega je doživela pomračenje.

- Sada ću da mu j*bem mater! Sa kime si me varao?! Sa kime si me varao, p**ko?! Zašto si rekao da nije jedina? - urlala je Nadežda udarajući Tomu iz nemoći.

- Ni sa kim! - tvrdio je Toma.

- Sa bolesnom ženom si našao da se igraš! Sa kim si me varao?! Govori!? - ponavljala je Nadežda.

Pored toga Paula je otkrila i da ju je Toma pozvao da posle rijalitija počnu da žive zajedno kod njega te da je Biljićevu predstavio kao najgoru ženu na svetu.

- Ja nikada sa Tomom ne bih ušla u vezu, on je meni rekao da si ti njega javno ostavila! U tome je stvar, on je pričao da je slobodan čovek! - rekla je Paula.

- Ti si pričala da te boli k*rac kako se osećam! - uzvratila je Nadežda.

- Da, zato što je on tebe predstavio kao monstruma, ja bih se sada pojela! Mene je sramota! Ja sam to rekla svakoj osobi, meni je žao! Od srca mi je žao! On je tebe predstavio kao najgoru ženu na svetu! Ja znam da sam jednim delom kriva - odbrusila je Paula.

- Da, naravno da će reći to, jer sam ga ja javno ostavila, nisi ti kriva! - nastavila je Biljićeva.

- Ja sam njemu rekla da nikada ne bih živela u njegovom stanu, on je meni rekao da ćemo ići kod njegovog oca da živimo - otkrila je Paula.

- Jesi li je zvao da ide da živi kod tvog oca? Ja ću da se pokupim, idem kući večeras, radi šta hoćeš, da odem u Lazu, da se zatvorim, da ti mama traži DNK javno, uzmi dete i j*bi me do kraja života! Da ti zoveš svoju devojku, koju znaš dva meseca, da dođe i da živi kod tvog oca, a iz te kuće smo izašli zajedno, ispratili smo se i rekli jedno drugom ,,Volim te", rastarili smo se samo sa postporođajnom depresijom. Ja jesam kriva za neke stvari, ali ja nisam kurva, nisam se dopisivala, nisam ništa radila, i da sam htela, nisam smela! Je l' ti to jasno?! Meni da nije stalo do tebe, ne bih imala 47 kila! Ja nemam za šta da se borim, očigledno da treba da odustanem! Hteo si da je vodiš u krevet gde ti je dete spavalo? - pričala je Nadežda na ivici nervnog sloma.

- Rekao je da nikada nije rekao da te voli, da jedino kada je to rekao jeste kada je odlazio u rijaliti - dodatno je otkrila Hublinova, na šta je Nadežda pljunula Tomu u lice.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još