TATINA BOLEST NAS JE SVE ZBLIŽILA, ON JE ŠAMPION: Knjiga Viktorije Mihajlović o ocu Siniši objavljena u Srbiji

Viktorija Mihajlović, ćerka legendarnog fudbalera i trenera Bolonje Siniše Mihajlovića, objavila je knjigu "Siniša, moj otac", koja je izašla u Srbiji.

Starija Mihina naslednica je otkrila dosad "nepoznate detalje iz života slavnog asa", a čitaoci će iz prve ruke moći da upoznaju čoveka čija prošlost, uprkos ekonomskim neprilikama u bivšoj Jugoslaviji i senkama rata koje su se nad zemljom nadvile, ipak odiše srećom.

Viktorija je objavila i neke važne momente o Sinišinom privatnom životu, o detinjstvu i prvim koracima u svetu fudbala. Otkriće se i lice zaljubljenog supruga i brižnog oca, ali i sve što je prošao tokom borbe s opasnom bolešću, najvažnijom utakmicom s kojom se, kao i uvek, nosio odlučno i hrabro.

- Narednik Siniša. Šampion sposoban da preokrene utakmicu jednim neodbranjivim udarcem ka golu. Harizmatični trener koji vodi svoju ekipu, kritikuje, hrabri je i teši; bez dlake na jeziku, bez straha, bez bojazni šta će misliti ili reći drugi. Čovek koji je dobio hiljadu bitaka, na terenu i u životu. S godinama, njegov ugled samo raste: postao je neprikosnoveni protagonista italijanskog fudbala i primer integriteta, hrabrosti i posvećenosti. Ali Mihajlović nije samo šampion, vođa, sportski radnik – on je i otac i muž zaljubljen u svoju porodicu i ponosan na svoje poreklo.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: vickymiha/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.