KAD TI BUDEŠ GOSPODIN, JA ĆU BITI DAMA: Nadežda Biljić i Toma Panić ponovo u žestokom klinču (VIDEO)

Tokom emisije "Radio Amnezija" Bora Santana najavio je svog narednog gosta Tomu Panića koji je sve vreme slušao šta su Nadežda Biljić i Paula Hublin rekla jedna drugoj povodom prevare koju su počinili Panić i Nadežda. Njih dve su bile otvorene jedna prema drugoj, pa su čak i izgladile račune. Međutim, tokom reklama, pojedini zadrugari napali su Biljićevu zbog njihove preterane prisnosti.

Sada se Tomi ukazala prilika da ispriča svoju stranu priče, a Bora i Vuk Mob imali su pregršt pripremljenih pitanja za Panića.

- Želimo da budeš konkretan sada, jer gledaoce zanima suština. Đedovićevo pitanje će ti pročitati Vuk - rekao je Bora.

- Toma nikada nije izneo ništa sto posto iskreno, uvek mudro prećuti. Sinoć si rekao Đedoviću da si dobar sa Nadeždom da ne bi pravio svađe, zašto joj ne kažeš da je ne voliš, i da jednom za svagda završiš priču? - glasilo je pitanje.

- Ja ne želim da se svađam, krvim i ostalo. Takav sam, i naravno da sam sada takav sa Nadeždom, ja ću uvek biti dobar prema njoj, biću tu za nju da ona ne bi pravila budalu od sebe. Ja nju jesam voleo kao ženu, kao partnera. Nakon toga mislim da posle svega što se desilo, mislim da sam stalno ispadao najgori. Ona je posle dolazila, izvinjavala se i ostalo. Ne želim da više budemo zajedno, samo želim da budemo dobri kao roditelji našeg deteta. Sinoć sam je molio da od sebe ne pravi budalu i da ispada cirkus - odgovorio je Toma.

- Ono što ste sinoć videli od Cara prema Mini, ja sam to doživljavala svako veče. On je bio pijan, a ja trudna. On nema emocija odavno, nego je kalkulisao, jer mu je mama rekla da treba da bude sa mnom. Tako se ponašao da ga je sramota da idem sa njim, jer sam upadala u priče muške. Ja sam trebala da budem fikus i da samo sedim, i da budem dama kakvom si hteo da me napraviš, a kada ti budeš gospodin, ja ću biti dama. Molila sam te da smanjiš kilažu i ostalo, uvek sam bila na tvojoj strani, nego pričaš sve nagore o meni. Terala sam te da ideš u Kinu, jer sam znala da to radiš dobro - rekla je Biljićeva.

- Pričaj sve i svašta o meni, problem je samo što je ona pokušavala da me spusti kad god je mogla - dodao je Toma, nakon čega je otišao iz emisije.

- Treba da kaže da sam ga podržavala, ja sam mu prala noge jer nije mogao da se savije od kilaže - rekla je Nadežda.

Nakon toga, Nadežda je otišla, dok se Panić vratio u emisiju kako bi nastavio svoju priču koju je započeo malopre.

- Terali smo inat konstantno, i pričali i šta jeste i šta nije. Mi nismo imali napolju vremena za sebe, mi smo stalno bili zajedno, a to je problem. Za sve ovo ćemo da se pokajemo, za sve što smo rekli. Istina više nije bitna. Kada smo pričali na temu novca, ona je meni i detetu u inat sve potrošila. Nju inat ubija, i time sebi stvara probleme sve vreme. Neke stvari neću da krijem - rekao je Toma.

- Tomo, moraš da priznaš da si ti bio inicijator svega - prokomentarisao je Vuk.

- Priznajem - dodao je Toma.

- Šta imaš da kažeš o pomenutim pevačicama? - pitao je Bora.

- Ta tema me ne interesuje, ja to demantujem. Ja ne želim da se Paula i ona gaze, ja neću isto to. Svi očekuju da se ganjamo, ali nećemo - rekao je Panić.

Nakon Tominog gostovanja usledila je svađa sa Nadeždom.

- Meni je život preseo zbog tebe, kako si se ponašao prema meni - rekla je Nadežda kroz suze.

- Ovakva si bila tokom celog našeg odnosa. O meni nikada ništa lepo nisi rekla - napao je Toma.

- Ja sam govorila lepo. A ti si mi govorio da te Ivana zvala na ručak - pravdala se Nadežda.

- Nemoj to da pominješ sada - rekao je Toma.

- Prestani da kalkulišeš i manipulišeš - dodala je Nadežda.

- Dobro, za sve sam ja kriv, i za to što smo bili zajedno - nastavio je Toma.

- Pa kaži da se kaješ! E, ovakav si bio napolju - rekla je Biljićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.