LONGO JE ZBOG TEBE IMAO SONDU: Nadežda Biljić dovela do suza Tomu Panića (VIDEO)

Prvo pitanje tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima bilo je upućeno Nadeždi Biljić.

- Da li te je povredilo to što je Toma rekao Pauli o tebi kao ženi? - glasilo je pitanje.

- Jako mi je teško i ne verujem da ću ikada moći da pređem preko svega. Ja sam se tek pre devet meseci porodila i imala sam strašnih psihičkih problema, mi sada ne možemo da nađemo zajednički jezik, on je iste stvari govorio za druge devojke, a sada priča to za majku svog deteta. Ne znam da li ću imati snage da preguram neke stvari, mislim o sebi čak i da sam loša majka, mislim da moje dete zaslužuje majku koja je srećna i oca koji voli majku. Jako me boli sve. Boli me što je lagao da bi mogao da im seks sa nekim - plakala je Nadežda.

- On je meni sve to govorio pred kraj našeg odnosa. Rekao mi je i da je kupio psa i da se nije mogla brinuti ni o njemu, kao ni o detetu, rekao mi je da dete plače sve vreme, da je sve sam radio, da je zapostavljala dete. Predstavio ju je kao monstruma - potvrdila je Paula Hublin.

- Po tome možete videti da je ovo samo priprema terena, unakaradio je pojam porodice, ovakvu dozu monstruoznosti zarad neke veze i seksa niko nije video - rekao je Kristijan Golubović.

Potom je u "Zadruzi" pročitani pitanje za Tomu Panića:

- Da li si varao Nadeždu?

- Nisam je varao u spoljnom svetu, pričao sam svašta u besu ali nije tako! Bilo bi bolje da smo napolju to rešili, a ne ovde da isplivavaju bljuvotine, i neka izlazi napolju šta god, ne zanima me. Ona iznosi svašta u besu, a onda kao ja nisam kriv. Ona je mene konstantno povređivala i krivila, kada ode kod naših prijatelja ona priča o našem odnosu, a ja sam takav da iz kuće ne iznosim ništa i jedino sam ovde pričao ali o meni i o njoj. To su stvari koje ne volim, kao i mom bratu! - rekao je Panić.

- Ja ovde vidim da on priča jedno a ja drugo, i ja nikome neću da se dokazujem jer ja ovo ne mogu da podnesem! Meni je samo dete u glavi, i ja sam najviše kriva jer sam dozvolila sve! - plakala je Nadežda.

- Tomo ti si muško, a ona je majka deteta koju će jednog dana na roditeljskom da gledaju - dodao je Marko Đedović.

- On nije jedini, ti nisi kriva a on je smrdlja, on je g*vno koji ne zna šta radi i misli da mu narod veruje, a to nije istina. Ovog smrada nikada više nemoj da pogledaš, i ne uništavaj svoj život zbog njega - rekla je Marija Kulić kroz suze.

- Ne mogu ovo da slušam, ovo je katastrofa - rekla je Nadežda.

- Ti misliš da si kriva, jer ti je on to nametnuo - rekla je Ivana Šašić.

Nakon ispovesti i suza za crnim stolom, Nadeždi je prišla Marija Kulić i pokušala da je uteši.

- Ti si sada najlepša, on nije jedini i ne trebaš da se ubijaš zbog smrdlje! Molim te, nemoj da slušaš majmuna! Nadežda molim te, tvoj sin je tvoja lutkica - rekla je Marija.

- On je mene ubio, ja sada više nemam samopouzdanja! Kako jednog dana da mu objasnim - rekla je Nadežda.

- Ma on će da dođe i da moli, ne brini sve se to reši - rekla je Marija.

- Čim nema pare on dođe kod mene, a kad ima ode - dodala je Nadežda.

Usledilo je još jedno pitanje za Tomu Panića.

- Zašto ne zagrliš svoju ženu, nego je predstavljaš ku*vetinom. Zašto si pravio dete sa takvom ženom? - glasilo je pitanje.

- Uvek je zagrlim kada vidim da joj je loše - rekao je Toma kratko.

- Da vam ja kažem nešto, Nadežda mu se ne dopada, prvenstveno fizički, on želi mnogo više. Želeo je da bude njen menadžer, ne muž. Toma se potpuno izgubio. Ako je ikada i bilo ljubavi, to se pretvorilo u mržnju. Danas je Nadežda rekla mužu da je homoseksualac, narkoman, da je uzimao poslednji novac iz tvog novčanika... Ako neko može da ćuti na to, kao što on ćuti... šta tebe spaja onda sa tim čovekom? - pitao je Vladimir Tomović.

- To je strah neki, on je jedini čovek kome sam dopustila da mi priđe toliko, bojim se posledica bez njega. Ja nemam nikoga - pravdala se Nadežda.

- On treba tebe da grli 24 sata, da bi se iole oprao. Ja ljubavnicama ništa ne verujem, jer je ta ista ljubavnica rekla i da nije imala seks sa Tomom - rekao je Tomović.

- Sve će ti doći na naplatu, samo ću ti to reći. Da nisi bio takav, dete nam ne bi ni imalo sondu. Ako ti mene ujedeš za srce, i ja ću tebe! Ja te se bojim i dalje! - vikala je Nadežda.

- Da li je ovo imaitacija "Zadruge 1" ili je vama realno ovo? Ja Nadeždu razumem, on te je iskoristio - komentarisala je Nadica Zeljković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još