REKAO JE DA SE STIDI NADEŽDE I DA JE DETE NAPRAVIO SLUČAJNO: Paula Hublin iznela prljav veš Tome Panića (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Paulu Hublin.

- Zašto već jednom ne ustaneš i ne kažeš šta ti je sve Toma pričao i kako te je izmanipulisao - glasilo je pitanje.

- Nije on meni ništa obećavao, ja znam šta muškarci pričaju svojim ljubavnicama, imam to u porodici. Otkrila sam šta je izneo o Nadeždi, ali setim se svakodnevno nečega. On je meni rekao da ga je sramota da šeta sa njom, da mu se ona ne sviđa. Pričao mi je da je napravio dete slučajno i da ga je majka naterala da bude sa njom. Pričao je da ga je ona iskoristila da imaju seks u Zadruzi kada je bio pijan. Ja sam bila ubeđena da će se on pomiriti sa njom kada izađe, ali on je rekao da će biti korektan zbog deteta, ali da je ona luda i nemarna. On se sve vreme brinuo o tom detetu, ali mi nije jasno što je on ušao ovde, ako je ona toliko loša majka. Mani nije jasno zašto je on bio sa njom kada je pričao da joj zamera seks u riajlitiju, a imala je sa njim. Zašto da gaje dete kada on nju vređa - ispričala je Paula.

- Gospodin i ja ćemo se videti na sudu, neću biti dobar čovek. Njemu je Bog dao dete, a on ga ne ceni. Ja imam postporođajnu depresiju, ali on to ne vidi. On želi da mi uzme dete, on hoće meni da napakosti - pričala je Nadežda.

- Meni nije toliko problem u ovome što je on Pauli to rekao, ja sam ubeđen da on sve to misli. On tebe da poštuje rekao bi da neće da priča o tebi - pričao je Marko Đedović.

- Ja moram da budem iskrena, on sve što je meni pričao on to misli, a on ovde ćuti jer on ne mora da kaže, nego ja, a on ne sme da ustane i porekne - rekla je Paula.

- Mene boli što on priča da sam ku*va, a što si ušao u vezu sa mnom ako sam to - rekla je Nadežda.

- Oni su se na neki našli našli. Ja smatram da je greška što Nadežda priča sa Paulom, koja ovde vrda na sve strane - rekao je Tomović.

- On neka bude sa celom kućom, on se meni zgadio, pogotovo kada je rekao da me je Mićin drug je*ao , tako o majci svog deteta. On mene ne voli, i misli da sam ku*va i da beži od mene - ispričala je Nadežda.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još