ZA OGROMAN HONORAR: Anabela Atijas ulazi u "Zadrugu 4"?!

Pevačica i učesnica prethodne sezone "Pinkovog" rijalitija, Anabela Atijas, navodno ulazi u "Zadrugu 4".

Pevačica je u prošloj sezoni živela pred kamerama sa ćerkom Lunom Đogani, budućim zetom Markom Miljkovićem i bivšim mužem Gagijem Đoganijem, a ovoga puta želi da se u rijalitiju okuša sama, piše "Informer".

- Anabela bi trebalo da uđe u "Zadrugu" početkom naredne godine. Bila je na razgovoru sa čelnim ljudima Pinka i ono su joj ponudili odlične uslove i honorar, ostalo je još samo da potpiše ugovor. Trenutno je korona, niko nema posla, pa će joj novac dobro doći - priča dobro obavešten izvor.

Pevačica prema ovim navodima ima još jedan cilj - da pokaže kakva je kad nija sa porodicom u rijalitiju. Ona je prošlu "Zadrugu" ušla samo zato što je bila razočarana u najstariju ćerku, pa smatra da se nije pokazala na najbolji način.

- Povredilo ju je kad je Luna izjavila da je od nje pobegla u rijaliti, ali i to što je krila da se pomirila sa Markom. I sve to pošto se krvnički borila za nju i branila je kad su je razapeli jer je bila ljubavnica Slobe Radanovića. Nerviralo ju je i što je Gagi iznosio da je histerična i luda, pa je želela da se javno suoči sa svima njima. Zbog svađa sa Lunom, koja je stupila na dečkovu i očevu stranu, doživela je mnogo nervnih slomova, čak se i javno odrekla ćerke. Ovog puta želi da se pokaže kakva je bez svih tih problema - kaže izvor i dodaje da Luna nije sigurna da li njena majka ovime pravi dobar potez:

- Luna se povukla iz medija, uživa sa Markom, pa se plaši da se Anabelin povratak u rijaliti opet sve ne ustalasa. Nije oduševljena tom idejom, ali je svesna da će tako zaraditi novac za njene sestre Ninu i Blankicu.

Anabela je prošle godine u "Zadrugu 3" ušla u martu i ostala do finala, u kom je osvojila četvrto mesto.

Izvor: Blic.rs/Informer
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.