PRAZNICI NAM STIŽU: Kakva je novogodišnja jelka idealna za svaki znak horoskopa?

Prema verovanjima astrologa, naš horoskopski znak utiče na baš sve aspekte života, uključujući i stil. On se oslikava i u uređenju našeg doma, a kada su u pitanju praznici – i u kićenju jelke. U nastavku teksta saznajte kakvu jelku najviše voli vaš znak i proverite ima li istine u opisima.

Ovan

Ovnovi vole veselo i bogato uređenu prazničnu jelku. Vole da imaju ukrase vilenjaka, Deda Mraza i ostalih figura koje ih asociraju na detinjstvo.

Bik

Bikovi vole prirodne jelke, a umesto plastičnih kuglica i lampiona odabraće ukrase od prirodnih materijala. Veliki su gurmani pa će se na njihovoj jelci naći čokoladne kuglice, ukrasi od bombona i ostali slatkiši.

Blizanci

Praznici su za Blizance prilika da pokažu svoju kreativnu stranu. U njihovom domu možete naići na novogodišnje jelke napravljene na najkreativnije načine u poptuno neočekivanim bojama.

Rak

Porodično nastrojeni Rakovi vole ideju "američkog" Božića poput onih koje gledamo u prazničnim filmovima pa će u tom stilu biti dekorisana i njihova jelka.

Lav

Što veće, to bolje. Po pitanju ukrašavanja moglo bi se dugo raspravljati jer Lavovi vole različite stilove, ali jedno je sigurno - njihova novogodišnja jelka biće najveća.

Devica

Ovom znaku važno je samo da je jelka uredna. Devica će vam se prikrasti iza leđa da bi popravila nakrivljenu kuglicu, premestila je jer nije simetrično postavljena ili zato što se ne uklapa u paletu boja na tom delu jelke.

Vaga

Vaga ni sama ne zna kakvu jelku želi pa će uz jednu glavnu i elegantno ukrašenu u ostale prostorije u kući postaviti nekoliko minijaturnih. Neka se nađe.

Škorpija

U domu strastvenih i glamuroznih Škorpija mogu se pronaći bogato ukrašene jelke sa figurama crvene i zlatne boje.

Strelac

Ovaj znak obožava prirodu i najčešće živi u skladu s njom. Umesto prirodne jelke, odlučiće se za sadnicu u tegli, ukrasiti je poklonima iz prirode kao što su voće i materijali koje kasnije može da reciklira, a nakon praznika presadiće drvo i pustiti ga da raste.

Jarac

Veliki tradicionalisti koji uglavnom priznaju samo prirodne novogodišnje jelke. Plastične varijante ne dolaze u obzir, a svoju jelku ukrasiće starim porodičnim ukrasima koje brižno čuvaju i prenose s generacije na generaciju.

Vodolija

Kreativne Vodolije vole neobične jelke poput zidne varijante napravljene od traka papira.

Ribe

Čaroban snežni praznik san je svake Ribe pa u njihovim domovima često možete naći sve popularnije novogodišnje jelke bele boje. Dekorisaće ih figurama zvezda, anđela i drugim efektnim ukrasima.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još