BILI BI IDEALAN PAR: Milica Todorović zapala za oko Marku Jariću?!

Bivšem košarkašu Marku Jariću zapala je za oko jedna od naših najpopularnijih i najlepših pevačica, Milica Todorović.

Iako je nedavno izašla iz emotivne veze sa glumcem Petrom Strugarom i kako je nedavno otkrila nema u planu novo zaljubljivanje, Milica i ne sluti da bi uskoro mogla da upadne u "mrežu" slavnog košarkaša.

Kako tvrdi izvor, Jarić je rekao svojim prijateljima da mu se pevačica sviđa, a oni na sve načine pokušavaju da ih spoje.

- Oboje su sami, a to je baš šteta, jer su sjajni. Nekako su spontani, vole druženje, duhoviti su. Čini se da bi bili idealan par - kaže izvor blizak pevačici i košarkašu i objašnjava:

- Marko je nedavno raskinuo sa devojkom, a ista situacija je kod Milice Todorović, koja je sad slobodna kao ptica. Prijatelji veruju da bi oni bili super par.

- Košarkaš je ispričao prijateljima kako je pevačica prelepa i oni sada na sve načine pokušavaju da ih spoje. Nakon brinete sa kojom je do skoro bio, Jariću se dopala plavuša koju je duže vreme merkao. Malo je sad nezgodno zbog korone da napravimo neku žurku i oboje ih pozovemo, ali u planu nam je da se to realizuje u skorije vreme - otkriva izvor.

Izvor: Alo.rs/SrbijaDanas
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.