STRASNI ZAGRLJAJI I VRELI POLJUPCI: Zerina Hećo i Vladimir Tomović izgladili sve nesuglasice (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Vladimir Tomović i Zerina Hećo razgovarali su o svom burnom odnosu.

- Ja sam mislio da mi ti budeš tu kada mi trebaš i ja kada tebi trebam, kao danas kada sam hteo da te zagrlim! - rekao je TOmović.

- Nema grljenja. Imam pravo da budem ljuta na tebe, jer si ispričao ono na radiju što si ispričao. Da si bio iskren od početka, drugačije bi bilo - poručila je Zerina.

- Ti si počela da igraš igru, da me zavodiš, jesi, iskreno. Ja sam zahvalan za ono što si mi na žurki uradila! Ja reč psihopata za tebe nikada nisam rekao! Ja ne želim više da se igram, igrali smo se, pobedila si, ti si! - rekao je Vladimir.

- Ja ću uvek da pobedim, znaš li zašto? Kada se neko igra na takav način, ja krenem otvoreno, iskreno i uvek ću pobediti... Ti imaš odnos sa deset žena ovde, priče... Što me ne gledaš u oči kada pričaš? Ja tebe gledam u oči - ljubomorisala je Hećova.

Tomović je nastavio da razgovara sa Zerinom, "prečešljavajući" sve ono što je ostalo ne razjašnjeno.

Nakon što su se suočili, popričalii popričali o svom odnosu, Zerina i Vladimir počeli su da pred svima razmenjuju vrele nežnosti. U početku Zerina se malo nećkala, a potom je počela histerično da se smeje, dok ju je Tomović grlio, mazio i ljubio po telu.

Zerina nije skidala osmeh sa lica, dok je Tomović bio u njenoj blizini.

- Neću da budem jedan od tvojih trofeja! On se samo igra i sprda, znaš! - poručila je Zerina.

Kako li će se ovaj ljubavni poduhvat završiti, ostaje nam da vidimo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još