ŽAO MI JE ŠTO JE NEĆEŠ UPOZNATI: U emotivnoj poruci pokojnom ocu Milena Vučić otkrila ime naslednice koju očekuje

Crnogorska pevačica Milena Vučić broji sitno do porođaja, a srećne trudničke dane pokvarila je vest o smrti njenog oca. Tata pop zvezde preminuo je pre desetak dana, a Milena je u dirljivoj poruci koju je posvetila pokojnom ocu otkrila ima koje će nositi njena naslednica.

- Budi svoja, hrabra, nikad nemoj odustati. To čujem svakog dana od tebe kad pogledam u nebo. Žao mi je što nećeš upoznati Saru. Tužna sam što nećemo zajedno slaviti praznike, uspehe, sve ono što si voleo, okupljeni za stolom, sa tobom na čelu, ali bićeš u duši i mislima. Zauvek. Nisi želeo da te vidimo nemoćnog. Do kraja si bio odvažan i ponosan. Smeješ se i plešeš u našim mislima. Nemoj brinuti. Ostavio si iza sebe jaku porodicu. Tata, svi te beskrajno volimo. Majka, Ivona, Petar, Andrej, Nikša, Saša, Nikola i ja. Počivaj u miru – napisala je Milena na svom profilu na Instagramu i tako otkrila da će ćerkici koju očekuje dati ime Sara.

Nekoliko dana ranije pevačica se od voljenog oca na ovoj društvenoj mreži oprostila emotivnim rečima.

- Više ništa nije isto. Otišao si. Ali ostaješ u srcu, u duši. Hrabar, poseban. Ozbiljna legenda. U mojim mislima se smeješ i plešeš. Tako će biti zauvek. Tvoje želje ću nastaviti da živim kroz muziku. Hvala ti na svemu, tata. Budi miran i spokojan.

Inače, pevačica ćerku očekuje sa svojim izabranikom i kolegom Nikolom Burovcem. Poznati muzički par je u novembru 2017. godine dobio sina Nikšu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: vuchicmilena/Instagram

Pogledajte još