ČESTO SAM NEISPAVANA I UMORNA: Biljana Tipsarević iskreno o odrastanju Emili i Noe

Biljana Tipsarević, poznata dizajnerka i supruga našeg tenisera Janka Tipsarevića poznata je po tome što je uvek elegantna i besprekorno doterana, ali je danas na K1 televiziji otkrila da vreme kod kuće provodi u - pidžami.

- Non-stop sam u pidžamama kod kuće. Ali, nekada se moramo srediti i doterati samo zbog sebe. Ili zbog momka, muža, partnera. Ako ni zbog čega drugog, a ono da napravimo lepu fotografiju i divnu uspomenu, u inat ovoj teškoj godini. To je i moj predlog za Novu godinu, doterajte se čak i ako nigde nećete ići, ako ćete biti kod kuće kao i ja. Mi ćemo praznike provesti kod kuće, imamo malu bebu, pa ćemo nas četvoro uživati u našem domu – kazala je Biljana u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Istakla je da je poslednjih godina u trendu minimalizam, te se već neko vreme najviše kupuju njena odela.

- Moja garderoba uvek je u znaku vanvremenske elegancije i koristimo samo kvalitetne materijale. Na tome insistiramo. Naravno da u svakoj kolekciji imam i poneki trendi komad, ali cilj mi je da moju garderobu žene mogu da nose više puta, a ne samo jednom.

Biljana je Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću otkrila i to da joj žene često na Instagramu pišu i pitaju je kako je tako brzo smršala nakon trudnoće i kako sve postiže.

- Nije sve onako kako izgleda. Ja sam žena kao i sve druge i prolazim kroz iste probleme, uspone i padove. Imam malu bebu kod kuće i često sam neispavana i umorna. Ali, moram da kažem da ja imam pomoć. Ima ko da mi čuva decu, inače bi sve što radim bilo teško izvodljivo. Razlika je u tome što ja ne volim da govorim o problemima, ja biram da govorim samo o lepim stvarima, jer previše je loših vesti svuda oko nas - rekla je Biljana Tipsarević.

Priznala je i da se od početka zajedničkog života sa Jankom postavila tako da može – sve.

- Od starta je bilo tako, ja sam sve preuzela na sebe i želela sam da mu u svakom trenutku budem podrška. I za mene je to potpuno normalno - rekla je Biljana.

Kada je reč o Janku, njegova supruga kazala je da radi punom parom i da otkako se povukao iz profesionalnog tenisa nije imao ni dan pauze.

- Ponosna sam na njega jer je sve pripremio i o svemu je unapred razmišljao. Nije imao ni dana pauze. Više je nego ikada posvećen tenisu, čini mi se. Pravi programe za profesionalne teniske akademije i veoma je posvećen tome da pomaže našim mladim i talentovanim teniserima čije vreme tek dolazi - rekla je Biljana.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: biljanatipsarevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.