UDARI MI ŠAMAR: Nadežda Biljić nasrnula na Tomu Panića, reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)

Nadežda Biljić pobesnela je na Tomu Panića, te ga je napala pred svima. Nadežda je nasrnula na Tomu, jer je bila iznervirana njegovim rečima.

Nakon što je Biljićeva nasrnula na Panića, obezbeđenje je uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo karambol.

- Što sam ja bolja prema tebi, ti si gori prema meni! Mamu ti j*bem u p**ku! - urlala je Nadežda.

- Ucenjuje me za dete, ceo život! Bolesno stvorenje! - urlao je Toma.

- Saznao sam da me nikad nije volela! Gledaš u Boru po ceo dan! Šta dramiš? Tebi s*ks nije prevara, pa dođeš ovde i pričaš mi neke stvari! A kada neko za tebe kaže nešto loše... Ti radiš to iz emocija! E, to si ti! Kad god sam negde otišao, namestila mi je da me prebiju - tvrdio je Toma.

- Što lažeš bre? Ti si postao patologija! - urlala je Nadežda.

- To je istina živa! Ona priča meni da je njoj neko pisao na Instagramu i da je to sto posto tako! - uzvratio je Panić.

- Sad si priznao da gledaš Paulu sve vreme, sad si rekao! - kukala je Nadežda u suzama.

- Ucenjuješ i mene i moju porodicu! Vidi šta radiš, koliko puta si mi izgovorila da neću videti dete? Ja znam da to i misliš! - rekao je Toma.

- Vi ste bolesnici, otac neće da te primi u kuću, majka ide sa 50 godina utegnuta da se slika za Instagram! Pokaži pravo lice, udari mi šamar kao što si to radio i napolju! - urlala je Biljićeva.

- Potrošila si mi sve pare, kartica mi je u minusu - rekao je Toma.

- Što si j*bao?! Još jednom mi priđi, nemoj mi prilaziti! Ti mene hoćeš da oteraš u ludnicu, da bi mogao da mi uzmeš dete, to je vaš plan - urlala je Biljićeva i pljunuča Tomu u lice.

- Juriš k*rac po Beogradu! A ja jurim p**ke, eto, ja sam priznao i to je tako! Ti kao nisi znao kakav sam ja, da sam živeo sa po četiri devojke - rekao je Toma.

- Izvoli, idi kod tvoje p**ke, pederčino majmunska! Sad stvarno više nikada nećeš videti dete, jer moje dete takvo g*vno od oca mu ne treba! - dodala je pevačica

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još