SANDRA AFRIKA POTKAČILA KOLEGINICE: Uvek ću se skidati, to rade i one koje su udate i imaju decu!

Iako su je povezivali sa brojnim muškarcima jer važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, Sandra Afrika je već duže vreme sama i smatra da u ljubavi nema sreće.

- Mene je sigurno Ciganka proklela, čim nemam sreće u ljubavi i nikada se neću udati. Ne znam šta je problem? Znam da lepo izgledam i da vodim računa o sebi, ali realno gledajući još uvek nije naišao onaj pravi - izjavila je Sandra.

Svoj život je zbog pandemije korona virusa iz korena promenila, pa je sada posvećenija nekim stvarima za koje do sada zbog učestalih nastupa nije imala vremena.

- Sada dosta treniram, odmaram se i posvećujem se nekim stvarima kojima do sada nisam. Porodica mi je trenutno na prvom mestu, imam mnogo više vremena za njih, a i za prijatelje. Čitava ova situacija oko koronavirusa pokazala mi je ko mi je zaista prijatelj, a ko nije. Ko je tu sve vreme bio uz mene kada mi je bilo najteže. Živela sam brzim životom, stalna putovanja i jednostavno nisam mogla da primetim neke stvari. Sada sam imala vremena da uočim. Odlučila sam da se više posvetim sebi, svom usavršavanju, jer ko ne ceni i ne čuva sebe, neće ni drugi to za njega činiti - objasnila je.

- Cele godine sam bila bukirana, ali eto, sve je u vodu palo. Zakazana mi je i Nova godina, međutim, od tog nastupa neće biti ništa. Verujte mi da sam i sledeću Novu godinu zakazala, ali se plašim kako je krenulo, da će se i ta otkazati. Kriza je i sada, kao i pre korone - poručila je pevačica.

- Nemam gde trenutno da trošim novac. Nema putovanja, kupovine, što znači da samim tim i štedim. Pre mi se dešavalo da kupim nešto što mi uopšte ne treba, što čak neću ni nositi. Nekad mi se dešavalo da dođem kući sa krpicama iz butika i pitam sam sebe šta mi je to trebalo? Nekad neke stvari ne obučem, odmah ih poklonim - rekla je.

Budući da redovno objavljuje provokativne fotografije i snimke, često je na meti negativnih komentara, ali pevačica tome ne pridaje puno značaja.

- Jednostavno se narodu ne može udovoljiti, tu je početak i kraj. Sve je to deo mog posla. Uvek ću izbacivati provokativne fotografije, imam ih, ali ih imaju i moje koleginice koje su udate i imaju decu. I šta sad? Ako je neko lep i zgodan, pritom mlad, zašto da ne. Ne vidim tu ništa loše, nisam neka debela krmača, pa da ne smem da pokažem svoje telo - smatra Sandra.

Izvor: Mondo.rs
Foto: sandraafrika/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.