DRAGAN KOJIĆ KEBA POSTAJE JUTJUBER: To me jedino spasava!

Po ugledu na mnoge svetske, ali i domaće zvezde, folk pevač Dragan Kojić Keba će iskoristiti svoje talente i popularnost da napravi sopstvenu emisiju na internetu, a osim pesme, šou će sadržati i druge zanimljive segmente.

Emisiju je nazvao "Herbarijum" i ukratko opisao kako će ona izgledati.

- Imaću jednu predstavu, da tako kažem, ili emisiju. Dakle, subotom uveče ću na Jutjubu imati svoju prvu muzičku emisiju uživo, zove se "Herbarijum". Naravno da ću imati i goste. Videćete mene sa gitarom, pevaću, pričaću. U ovo vreme šta drugo da radim, to me jedino spasava. Moja je želja da ta emisija traje dugo, da zaživi kod publike - kazao je pevač. Na konstataciju novinara da ovim potezom otima hleb voditeljima, Kojić je rekao da mu to nije namera.

- Ne, ne, ja želim da sa momcima iz benda napravim nešto posebno. Imaću mikrofon koji se zove kebafon, u njemu će biti matrice, preko njega ću svirati, pevati. Videćete već, biće jako zanimljivo - tvrdi Keba i otkriva ko će mu biti glavna gošća.

- Biće moja ćerka Nataša Taša. Razbija kako peva, oduševićete se - zaključio je on.

Inače, Keba će moći ovim potezom donekle da popuni kućni budžet, jer sada kada nema tezgi, svaki dinar je dobrodošao. Prema procenama i statistici sajta Jutjubers.me on već svakog meseca može da zaradi od 250 do 400 evra, ali sada kada postane jutjuber, i to se svidi narodu, možda ta suma i skoči. Inače, folker se tokom pandemije najviše posvetio pisanju pesama.

- Svi nastupi su otkazani, ali nije otkazano da kod kuće sviram, pevam, komponujem. Pišem, jer moja profesija je uvek bila i moj hobi. Inače, retko sam o tome pričao, ali 90 odsto svih pesama koje sam snimio napisao sam ja. Najdraže su mi "Zar za mene sreće nema" i "Srce piše suzama" - rekao je Keba.

Izvor: Kurir.rs
Foto: dragankojickeba/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.