KIJA KOCKAR NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU U "ZADRUZI 4": Marija Kulić i Nadica Zeljković zaratile zbog ćerki! (VIDEO)

Nakon haosa, Nadica Zeljković nastavila je sa izborom najpokvarenijeg zadurgara i odlučila da to bude Marija Kulić, koja je odmah potom dobila reč.

- Mene je on (Vuk) iznervirao, ali ja sam njega gledala satima i satima, fiksirala sam ga kao zmija žabu, gledala te iz kreveta dokle god nisi priznao da se kaješ. Ali ti imaš dušu od čoveka, meni je drago! To je jedini čovek koji je mene izbacio iz koloseka! Đedović je najpokvareniji, pogotovu u onom odnosu sa Kulićkama, iako ja nisam dobra sa njima. Ali ja ću navesti Mariju Kulić, imamo tema, rasprava zajedničkih, ona je mene uvredila, to je pokvareno prema meni, kao majci, time što se Rialda vodi da sam majka ženskog deteta, i ona je majka troje dece. Ja sam Mariju navela iz ličnog razloga, ali ako ste došli kod nje po šećer, ona će za stolom doliti kilo soli - rekla je Nadica.

- E, ovako, ja mnogo puta gledma ko je kakav čovek prema drugima... Znate i svi da kada je počela ova sezona da je Đedović Miljanu navukao, prevario, a nije imao razlog za time. Ako on njoj nije oprostio to što je ona njega udarila, trebao je da se drži toga i nije trebao da priča sa nama. Sa mnom je bio bolji, sa Miljanom je isto dobar, još mi je rekao da su se pomirili isto u hotelu. Po mom mišljenju, on jeste najpokvareniji, niko nije očekivao da oprosti, ali je sam pričao. Ja sam mnogo sukoba imala i sa Mićom, i sa drugim ljudima, ali ovo je najsvežije. Mene nije pogodilo to, ali smatram da je on pokazao samo svoje lice, mene nije uvredio. To što mu je Miljana poverovala, pa poverovala sam mu i ja, jer sam ga smatrala za ozbiljnim, trezvenim čovekom. On je uvredio i mog muža, i moje ćerke, ali o tome ćemo pričati kada se rijaliti bude završio, ili u međuvremenu. Vratiću se na klipove, kada sam ja prva ustala da komentarišem Miljanu, jer sam bila zgranuta, kako njoj ne dolazi do pameti, da iz jedne u drugu grešku ulazi. Ja prva ustajem i kritikujem svoje dete, samim time imam pravo da komentarišem i tuđe dete. Ja nisam Nadica Kockar, koja će da kaže: "Moja ćerka je najbolja, a sve ostale su loše", ne, ja prvo kažem da je moja ćerka najgora, pa onda pričam o drugima. Njena ćerka je pokazala loše u sezoni kada je bila. Vuk je isto rekao da je bila sa drugim momcima, a tamo je glumila ucveljenu ženu i od tolike silne uvrede i poniženja našla da u isto vreme bude sa trojicom - rekla je Marija.

- To je tužba! Kija je tužila zbog toga - ubacila se Nadica.

- Nadica je ljubomorna na Rialdu, iz razloga što je njoj karijera počela, a ona ne bi narušila ćerku svoje ćerke! Ona je ljubomorna na Rialdu! - odbrusila je Marija.

- Smešna si Marija, ti tako pokazuješ svoju ljubomoru! - odbrusio je Lepi Mića, sa čim se složio i Đedović.

- Moja Kija je sada zvezda! Marija, to je zastareo slučaj, to je bilo pre četiri godine, ti imaš šta da kritikujem, šta ja imam da kritikujem? - povikala je Nadica.

- Ona namerno kritikuje Miljanu, da bi mogla druge da kritikuje, namerno to radi! - zaurlao je Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još