PEVAČICA POKREĆE NOVI BIZNIS: Nikolija Jovanović odlučila da sa polusestrom Teodorom uplovi u modne vode

Kako je pevačima već mesecima onemogućeno da nastupaju, a poznato je da im to donosi najveću zaradu, i Nikolija Jovanović je rešila da pronađe alternativni način da zaradi novac.

Ona se nije opredelila za Jutjub kanal, poput velikog broja svojih kolega, nego za svoju veliku strast - modu.

Kako je Nikolija poznata kao osoba čiji stil uglavnom nailazi na pohvale modnih kritičara, dok je veliki broj tinejdžerki kopira, Jovanovićeva je došla na ideju da pokrene vlastiti brend odeće, i to u saradnji sa polusestrom Teodorom Jovanović.

- Dugo sam razmišljala o tome, ali nisam imala vremena za to. Još jedna od prednosti pandemije koronavirusa je što sam imala vremena da se posvetim tome. Sestra studira međunarodni biznis, koji sam i ja završila, tako da je pomogla oko operativnog dela, dok sam ja bila zadužena za kreativni - ispričala je pevača i dodala:

- Mislim da smo dobra kombinacija za sada i za ubuduće. Napravile smo dva modela trenerki i jedan top, ali biće svega. Krenula sam u sve to stidljivo u mojoj glavi, ali onda sam videla da su mogućnosti ogromne i jedva čekam da izbacim nove modele, kao i kolekciju proleće/leto.

- Namerno nisam krenula sa mnogo proizvoda, htela sam da vidim prvo kako će to da ide. Estetski mi je to što sam napravila bilo ono što bih ja u tom trenutku nosila. Ko me zna, zna da ja u trenerkama živim, a ponekad i nastupam. Za početak ću da prodajem odeću samo onlajn, a za butik ćemo da vidimo dogodine - dodala je Nikolija, zaključujući da su zasad reakcije i odziv fenomenalni.

Izvor: Alo.rs
Foto: nikolijaofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.