Od prvog dana su tamo gde je najteže - Meridian je mesecima na prvoj liniji borbe protiv korone

Nastavak podrške medicinskim radnicima u herojskoj borbi protiv korone širom Balkana!

Korona je neumorna i pritisak na medicinare da ovaj opasni virus koliko toliko stave pod kontrolu ne opada. Gotovo da ne postoji deo Srbije i Balkana gde situacija i dalje nije veoma ozbiljna, a na ruku nam ne idu vremenske prilike niti nastupajući praznici.

Veoma je malo kompanija koje su, poput Meridiana svakog dana 2020. godine bili na terenu i materijalno pomagale herojsku borbu lekara i medicinskih sestara da na do sad neviđeni udar zdravstvene krize odgovore najefikasnije, spasavajući što više života, a ne ugrožavajući ekonomiju.

Meridianova borba za pomoć lekarima, društvu i lokalnim zajednicama u 2020. nije se vodila samo u Srbiji, već i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, ali i svim zemljama Evrope u kojima ova kompanija posluje.

Donacije u vidu ležajeva i deficitarne opreme domovima zdravlja širom Srbije

Kada je reč o našoj zemlji, samo u nekoliko dana za nama, zaposleni u Meridianu posetili su domove zdravlja u Loznici, Ubu, Sopotu i Smederevskoj Palanci, te Infektivnu kliniku KCS. Uručene veoma vredne donacije u vidu deficitarne medicinske opreme.

Donacija Vladi Crne Gore

Sledeći svoju višegodišnju reputaciju kredibilnog i odgovornog partnera državnih organa svuda gde posluje, ova je kompanija nedavno donirala novčana sredstva Vladi Crne Gore kako bi se što uspešnije izborila sa talasom pandemije na svojoj teritoriji.

Meridian je do sada donirao medicinsku aparaturu i deficitarnu opremu zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...

Volonteri Meridiana obilaze celu BiH

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću već mesecima je i na terenu širom Bosne i Hercegovine, podjednako u Republici Srpskoj i Federaciji BiH. Banja Luka, Sarajevo, Doboj, Prijedor, Trebinje, Tuzla… gradovi su gde je Meridian do sada donirao zdravstvene ustanovama, ali i narodne kuhinje, domove za stare, Crveni krst/križ, ali i amaterske sportske klubove i organizacijama civilnog društva.

Teško da ćemo ovu godinu zapamtiti po lepom. Ipak, pokazala je da solidarnost u domaćoj poslovnoj zajednici predstavlja jedinu održivu vrednost.

Priča o humanosti kompanije Meridian traje već 20 godina, a osim što će uz lekare biti do konačne pobede nad virusom, iz ove kompanije najavljuju početak opsežnih društveno odgovornih projekata.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još