TAKI MARINKOVIĆ ULAZI U "ZADRUGU" DA RAZDVOJI MAJU I JANJUŠA: Ona neće ni mačku da ima, a kamoli bebu!

Radomir Marinković Taki, ulazi u "Zadrugu 4" da svoju ćerku Maju rastavi od Marka Janjuševića.

- Jedini način da razdvojim Janjuša i Maju jeste da uđem u "Zadrugu". Znam da je to teško, jer ni Anabela nije uspela da odvoji Lunu od Marka, ali ja ću pokušati da odvojim Maju od Janjuša - rekao je Taki i dodaje da bivšem košarkašu nikada neće da oprosti što je digao ruku na njegovu ćerku:

- Nikada neću podržati Majinu vezu sa Janjušem zato što ju je pretukao. Ne branim svoje dete jer ona ume da bude i te kako drska, ali je problem Janjuševo ponašanje. Kada uđem i kažem mu samo dve reči, sam će se skloniti od Maje.

- On igra dvostruku igru. Osetio je da je Maja zaljubljena i to koristi. Prvo joj govori "Glupačo i ludačo", a posle "Dođi da se grlimo i ljubimo". Janjuš je za mene indijanac. Kada sam ja bio mangup, on se nije rodio. Folirant jedan običan. Seljačka džukela - besan je bio Marinković.

Taki objašnjava zašto je veza njegove ćerke osuđena na propast:

- Maja je u rijaliti ušla kao beogradsko dete. Zgodna je, atraktivno se oblači i Janjuš ju je takvu i upoznao. Ali njemu sada odjednom smeta što je Maja takva. Ne može on nju da promeni, već da je takvu prihvati.

On smatra da je Maja nezrela za brak, a mogućnost da postane deda, automatski odbacuje:

- Maja i Janjuš su dve budale! Njihov odnos je bolestan! Moju ćerku dete ne zanima. Ona neće ni mačku da ima, a kamoli bebu - dodao je Taki.

Izvor: Kurir.rs
Foto: takitadza/Instagram

Pogledajte još