KENAN UBEDLJIVO POBEDIO: Jovana Matijević izbačena iz "Zadruge 4" (VIDEO)

Tokom protekle nedelje na rijaliti imanju u Šimanovcima nominovani zadrugari bili su Jovana Matijević i Kenan Tahirović koji su se sinoć borili u igrici Velikog šefa.

Njihov zadatak bio je da sa povezom na očima ubace što više loptica u kofu.

- Jovana ima pet loptica, a Kenan ima pet loptica! Nerešeno je, nema dupliranja glasova! Jedan od vas ima 98 odsto, a drugi ima 2 odsto glasova! 98 odsto glasova ima Kenan, i on ostaje u Zadruzi - saopštio je Darko.

Nakon ubedljive pobede Kenana Tahirovića, odlukom publike, Jovana Matijević je zauvek izbačena iz Bele kuću. Ona je, nakon pozdravljanja sa zadrugarima, ali i sa svojom majkom sa kojom se videla posle čak godinu dana, imala priliku da svoje impresije i doživljaje sa velelepnog imanja u Šimanovcima, podeli sa voditeljkom Dušicom Jakovljević koja je za nju pripremila zanimljiva pitanja.

- Kako si? - bilo je prvo pitanje voditeljke Dušice.

- Jedva sam čekala ovo danas - dodala je Jovana.

- Kakvo mišljenje imaš o Kenanu? - bilo je naredno pitanje.

- Super, sve najbolje. Malo smo se udaljili nakon njegove veze sa Rialdom, ali stvarno super dečko - rekla je Jovana.

- Kakvo je stanje unutra, Mina Vrbaški i Filip Car? - nastavila je voditeljka.

- Baš smo komentarisali Kenan i ja da se ovde svašta desilo za 4 meseca. Mina se dala cela, Car je isto dobar dečko, ali nisu dobri zajendo. Oni se vole, ali od toga nema ništa, jer su temperamentni - rekla je Jovana.

- Da li Mina ima osećanja prema Caru? Šta misliš o parovima? - pitala je voditeljka Jovanu.

- Ona definitivno ima osećaje, ume Mina da tera inat. Sanja i Anđelo su isto bili svima iznenađenje, baš smo se začudili. Što se tiče Paule i Tome, ja sam njoj rekla da ne ulazi u to, ali eto desilo se, iako je sve to izgledalo kao igra. Kada se sve završilo, videla je koliko ima sati - rekla je Jovana.

- A tvoja imenjakinja, Jovana Ljubisavljević? - bilo je naredno pitanje.

- Ona me je razočarala, mislim da je mogla da se skloni. Kad god sam pričala sa njom, ona je ostala tu, videla sma da se nekada povlači, ali mislim da će vreme pokazati šta se dešava - rekla je Matijevićeva.

Jovana je nakon intervjua, pogledala svoj profil, ali je napisala i koga imenuje za vođu koji će voditi imanje naredne nedelje.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još