Poznati na promociji Jelen piva

Apatinska pivara je ekskluzivno predstavila novu flašu Jelen Piva! Domaćin večeri, Ilija Šetka, predsednik UO Apatinske pivare i regionalni predsednik za Srbiju i Crnu Goru StarBev Grupe, svečano je otvorio koktel, nakon čega je nastupila grupa Van Gogh koja je izvela svoje najpoznatije hitove!

Brojne poznate ličnosti uživale su u dobroj atmosferi u renoviranom prostoru Doma Omladine: Marija Kilibarda, Tijana Jevtić, Miloš Vlalukin, Dejan Lutkić, Milan Kalenić, Slavko Beleslin, Jovan Memedović, Vukašin Brajić, Miloš Milovanović, Branko Veselinović, Jugoslav Pantelić, Nj.E. Alain Kundycki, ambasador Belgije, Nj.E. Alexandre Addor Neto, ambasador Brazila, Miodrag Janković, generalni sekretar Jelen Superlige, fudbaleri OFK Beograd-a i FK Rad-a i mnogi drugi.

Apatinska pivara je u novu flašu Jelen Piva uložila preko 10 miliona evra. Napravljena je u skladu sa zahtevima i željama potrošača, modernog je dizajna koji potpisuje jedna od vodećih svetskih agencija za dizajn ambalaže “Kartils” iz Holandije. Pored savremene tehnologije i trendova koji su primenjeni, nova ambalaža Jelen Piva visoko podiže standarde dizajna i funkcionalnosti pivske flaše u Srbiji.

Pogledajte još