Prekid saobraćaja na pruzi Beograd-Šid

0

BEOGRAD, 16. marta 2011. (Beta) – Železnica Srbije najavila je u sredu da će zbog građevinskih radova između stanica Novi Beograd i Zemun od 17. marta u dva sata posle ponoći na 26 sati biti prekinut železnički saobraćaj na tom delu pruge

BEOGRAD, 16. marta 2011. (Beta) – Železnica Srbije najavila je u sredu da će zbog građevinskih radova izmđu stanica Novi Beograd i Zemun od 17. marta u dva sata posle ponoći na 26 sati biti prekinut železnički saobraćaj na tom delu pruge.

Kako se navodi u saopštenju, od početka radova do 18. marta u 4 sata ujutru za putnike svih međunarodnih vozova biće obezbeđen autobuski prevoz do i od Batajnice, odnosno Zemuna i beogradske železničke stanice.

Na pruzi Beograd-Šid, lokalni putnički vozovi saobraćaće samo do i od stanice Nova Pazova, a vozovi na relaciji Šid-Beograd-Šid voziće do i od Zemuna.

Tokom odvijanja radova neće saobraćati vozovi na relaciji Velika Plana-Pančevo Vojlovica – Ripanj – Mladenovac-Zemun, Valjevo – Pančevo Vojlovica -Pančevo Glavna – Valjevo, Indjija – Novi Beograd – Indjija i kao i “inter siti Srbija” izmedju Beograda i Novog Sada.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.