BILA SAM SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: Nadežda Biljić šokirala zadrugare priznanjem, Toma Panić pobesneo (VIDEO)

Nadežda Biljić i Toma Panić počeli su da urlaju jedno na drugo, nakon što je Zerina Hećo otkrila da joj se pevačica poverila da ju je on sve vreme koristio. Toma je potpuno odlepio od besa, počeo da urla, što je kod Biljićeve prouzrokovalo suze i želju da napusti Zadrugu. Dramski momenat Biljićeve nije izostao, te se sve vreme vraćala u Belu kuću.

- Svaki put ista priča! Svaki put ja ispadam idiot! Ja sam to pričala pre nego što smo se pomirili! - rekla je Nadežda.

- Marš u p**ku materinu! Sad ću da okrenem igru u njenu korist! - zaurlao je Toma.

- Popišiš mi k*rac! Ja sam sada skinula bubicu, idem svojoj kući i boli me k*rac više za sve - odbrusila je Nadežda.

- Po koji put? - upitao je zadrugar.

- Tomo da li ti nju voliš? - upitao je voditelj Milan Milošević.

- Ne znam više, mi nismo normalni, nikada nismo ni bili - izbegavao je Toma odgovor.

- Nadežda ti si pričala napolju da sam tebe iskorišćavao, da ovo, da ono, sve najgore! Imala je pravo, ali zbog čega?! - urlao je Panić.

- Zato što je tvoja majka rekla da sam potrošila 10.000 evra na silikone i svoje j*bače! Ne moramo biti više zajedno u životu, evo, pomiri se sa njom, jesi li srećan sad? - urlala je Biljićeva.

- Ona, i njena majka, i moja majka pričaju gluposti! Ja nisam na silu sa njom! - govorio je Panić.

- Ja sam iz besa govorila neke stvari, više će da veruje kurti i murti, nego meni neke stvari sa kojom je bio dve godine! Hoćeš li da ti pričam da sam bila sa zauzetim muškarcem, pričao mi o ženi sve najgore, pa je posle toga on napravio još dece! Ja ću njemu sve da oprostim, a on ako će da veruje svima, ako smatra da ja nisam žena za njega, ako smatra da sa mnom nije srećan - rekla je Biljićeva.

- Ta žena nije znala za mene. Ako će Toma verovati svim ljudima, a oboje smo oprostili jedno drugom... Ja jesam oprostila i boli me ku*ac ko će šta da mi kaže. Idem srcem i često na svoju štetu. Kraj - rekla je Nadežda.

- Da li ćemo mi sada ponovo probati ili ne, to je naša stvar. Probaću da imam korektan odnos sa njom, kao roditelj prvenstveno. Moja majka nikada nije uticala na mene, niti će - govorio je Toma.

- Ne može ovako da se ostavlja na pola! - rekla je Nadežda.

Nakon burne svađe, Nadežda i Toma izašli su ispred Bele kuće, gde su počeli da urlaju jedno na drugo, pokušavajući da reše sve probleme, što im baš i nije pošlo za rukom. Ono što je Tomu iznerviralo jeste to što je Nadežda pričala o njemu pre ulaska na imanje.

- Koga boli k*rac da li meni smrdi p*čka, ti mene kanališ, zbog njih šest? - rekla je Nadežda.

- Nadežda, pričaš gluposti! - poručio je Panić.

- Ja sam kreten, ti si savršen! Ja ustanem i kažem da me boli k*rac da li sam omražena, hoćeš li da kažeš da sam se ja pomirila sa tobom zbog tvoje majke? - poručila je Nadežda.

- Nisam, ti ćeš me navući da ispričam neke stvari o sebi! Mi ne možemo da definišemo naš odnos - rekao je Toma.

- Znači da ostavljaš prostor! Ja da razmišljam o rijalitiju, a vidi u kakvom sam stanju! I ti si u istom stanju! Jesam li te ja posvađao sa menadžerom? Sa kojim ljudima sam te posvađao? Ko su to tvoji prijatelji?! - urlao je Panić.

- To je izvučeno iz konteksta! Bitno je da mamica nije ništa rekla! Izvinjavam se tvojoj mami što sam te odvojila od nje! Šta da sam dobila batine napolju? A ti mene ovde na sva usta! Idi kod Šašićke, Marije, Miljane, pa se j*bite zajedno! E tako! - rekla je Nadežda.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.