JELENA I JA ŽELIMO BEBU: Sloba Radanović otkrio kada će postati otac

Sloba Radanović srećan je što je njegova pesma "Stari", koju je posvetio pokojnom ocu Dušanu, odlično prošla kod publike. Spot u kojem je prikazao svoje detinjstvo i odnos s tatom izaziva emocije, a za samo nekoliko dana imao je milionske preglede.

- Za 10 minuta sam napisao pesmu. Ona je prepuna uspomena. I u spotu sam opisao svakodnevne naše doživljaje. Teško je kad izgubiš roditelja. On je bio moja snaga, oslonac. Sve mislim, proći će, a sve mi više nedostaje. Pre nekoliko dana je bila slava Sveti Nikola, to mi je prva slava bez oca. Kao da nije moja slava. Bio sam jako depresivan, smoren.

Kako ti je mama, s obzirom na to da je i ona teško bolesna?

- Hvala bogu, drži se. Jelena i ja je svakodnevno obilazimo. Ima zdravstvenih problema i čekamo da sve prođe kako bi je operisali.

Kako se nova snajka snalazi sa svekrvom?

- Odlično se njih dve slažu. To mi mnogo znači jer kad ja nisam tu, mogu da se oslonim na Jelenu da će sve biti u najboljem redu.

Tvoja devojka ima dva sina s kojima se ti odlično slažeš. Želiš li da postaneš otac?

- Samo da prođe korona, i to će se, ako bog da, dogoditi. Čim dovedemo svoje živote u red, i to će se desiti.

Pitali su te nedavno da li i dalje imaš emocije prema bivšoj ženi Kiji Kockar. Rekao si ne, mada neki smatraju da nisi bio iskren.

- Ništa što ima veze s njom ne komentarišem.

Tebe angažuju za nastupe u sledećoj godini iako zbog korone i dalje ništa ne radi. Kako to objašnjavaš?

- Jeste, ljudi zakazuju jer se nadaju da će sve proći. Od marta do sada mi je otkazano 90 nastupa. Ne mogu da kukam jer smo svi u istom problemu. I ja sam u debelom minusu, ali sve nas je zadesila ista situacija. Zasad ne želim da pravim planove zbog svega što nas je zadesilo.

Bio si etiketiran kao najveći švaler. Da li si veran Jeleni ili si i nju varao?

- Samo jednom u životu sam bio švaler. Nikad nisam imao želju da prevarim Jelenu. Sa njom želim da gradim budućnost i za mene to ne postoji.

Čuli smo da ćeš uskoro da postaneš glumac.

- Da, dobio sam poziv od Alekse, sina Đorđa Balaševića, da odigram ulogu u njegovom projektu. Objasnio mi je o čemu se radi, da je uloga zapažena, a ne neka sporedna. U projektu će biti legende našeg glumišta. Još uvek nisam pročitao scenario, ali eto to mi je bila neostvarena želja, koja će uskoro biti i realizovana. Za mesec dana ću imati sve detalje.

Izvor: Kurir.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.