SRAMOTA ME JE ŠTO SAM BIO SA OVOM ŽENOM: Maja Marinković zalepila šlag Aleksandri u facu, Janjuš odlučio da se javno obrati supruzi i ćerki! (VIDEO)

U toku je igrica "Šlag u facu" koja je danas pomutila konce mnogima, a sledeći zadrugar koji ima priliku da zalepi šlag osobi koju najmanje voli, jeste Maja Marinković.

- Ja ću odraditi zadatak kako je pisao u pismu, i neću biti blaga, niti ću štedeti bilo koga. Ja da se pravim luda neću, a to ću uraditi direktno, ko je podla osoba i ko je spletkario kako bi bio u temi i priči. Osoba i ja smo se vređale, a ja sam sa punim pravom neke stvari rekla. Sve što imam kažem u lice, tako da će ovaj šlag dobiti Aleksandra koja se mešala u moj emotivni odnos - rekla je Maja i zalepila Aleksandri šlag u facu, nakon čega je Aleksandra pojurila.

- Povredilo me to što je došla i zalepila mi šlag iz sve snage. Ona je poremećena, jer misli da sam ja bila sa Janjušem - dodala je Aleksandra nakon haosa koji se desio.

- Rekla sam ti lepo da ne treba da se svađamo, da ne bi bilo ovakvih situacija - dodala je Maja.

- Pokazala je svoju nemoć - nastavila je Aleksandra.

- Sramota me šta sam uradio Kruni i ženi sa ovom osobom! - ubacio se Janjuš.

- Ona je bila sa njim, stizala im je torta! - rekla je Maja.

- Vreme će pokazati ko je ovaj ološ . Ti imaš emocije prema 10 muškaraca napolju. Ja sam gledao šta je ona radila napolju. Neću da ispadne da sam ja nekog iskoristio - dodao je Janjuš.

- Samo da dodam, Aleksandra radi sve na kurvi*ski način - rekla je Maja za Aleksandru.

- Mi smo samo išli na ručak samo - dodao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još