2020. IZ UGLA BILJANE TIPSAREVIĆ: Bila je ovo najsrećnija i najtužnija godina u mom životu

Poznata dizajnerka i supruga našeg proslavljenog tenisera Janka Tipsarevića, Biljana Tipsarević, istakla je kako i u ovoj godini, koja je bila obeležena koronom, za nju nije bilo predaha.

- Ja volim svoj posao, moda i ova profesija je takva da nema stajanja. Ne možete ni u jednom trenutku da napravite pauzu, nemate tu privilegiju. Privilegije imate u nekim drugim segmentima kada je pitanju to privatno preduzetništvo, ali nema predaha, nema stajanja - rekla je za "Premijeru".

Tokom pandemije Biljana je bila u drugom stanju, a sada je otkrila kako je sve to podnela.

- To je bilo proleće, nismo ni bili toliko svesni i nismo znali da će to toliko dugo da traje. Ja imam dete koje ide u školu, to je bila još jedna novina za mene, da moje dete osam sati u školi nosi masku, da ne sme da pruži ruku kad se upoznaje - kazala je.

Ona je otkrila i da su joj se u godini na izmaku desile dve stvari koje će zauvek obeležiti njen život, jedna veoma tužna i jedna najsrećnija.

- Desila mi se jedna od najlepših stvari u životu, dobila sam sina, s druge strane, desila mi se jedna od najtužnijih stvari u životu, preminuo mi je deda, par meseci pre nego što će se Noa roditi. Noa ima dva imena. Janko i Emili su navijali da se zove Noa, a ja sam želela da se zove Leo, i nikako nismo mogli da se dogovorimo. Onda sam ja u porodilištu, da niko ne zna, napisala Noa Leo Tipsarević i dala Janku da potpiše, on nije ni gledao i samo potpisao. Ali ja sam prepustila Emili da odluči kako će se njen brat zvati, ona ga toliko voli, toliko je želela brata. Ja se divim devojkama i ženama koje mesec dana posle porođaja izgledaju kao da se nisu porodile, ja nisam taj slučaj. I ja sam neispavana i meni je dete bolesno, prehlađeno, imam nedoumica u glavi, ne treba da imamo taj pritisak da treba što pre da izgledamo kao što smo izgledale ranije. Ne kažem da treba žena da se zapusti... - zaključila je.

Izvor: Blic.rs
Foto: biljanatipsarevic/Instagram

Pogledajte još