NOVA GODINA UZ FILM I RUSKU SALATU: Ana Stanić o "najluđoj" noći tokom pandemije koronavirusa

Popularna pevačica Ana Stanić u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 otkrila je danas kako će provesti ovu Novu godinu.

- Ponašamo se u skladu sa merama cele godine, tako da ćemo prema preporukama ovu Novu godinu provesti kod kuće. Inače, nisam od onih kojima je važno da taj dan proslave. I ranije, ako je nisam provodila radno, radovala sam se da pored jelke, uz dobar film i rusku salatu dočekam Novu godinu. Tako će biti i sutra - rekla je pevačica.

Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću otkrila je da je na momente imala veliku tremu i osećala nelagodu dok je snimala spot za pesmu "Tek je 12 sati" koju je snimila u okviru projekta Radija S "Zvezde pevaju zvezde".

- Divno je bilo snimati spot i cela ekipa će mi ostati u divnom sećanju. Ipak, u početku sam bila stegnuta, jer sam dobila zadatak da glumim. U spotu je glumac Slobodan Beštić i on je sjajan glumac i veliki profesionalac, ali ja sam na momente htela da puknem od smeha jer sam morala da ga gledam pravo u oči, da glumim i budem ozbiljna. Njemu, pak, ništa nije bilo smešno. Naravno, posle je sve išlo lakše, svi su veliki profesionalci i pomogli su mi da se opustim, pa sam im u jednom trenutku rekla da mogu da traže od mene sve što zamisle - kazala je Ana s osmehom.

Iako je pesma "Tek je 12 sati", kako je Ana rekla bila "highlight" tokom njene srednje škole, otpevati ovakav hit nije bilo lako.

- Kada su mi dali tu pesmu najpre sam se mnogo obradovala, ali onda me je uhvatila frka, jer sam pomislila kako otpevati takav hit i dati mu nešto novo kada nam je svima toliko poznata. Ja znam svaki njen uzdah, svaki takt, svaku reč. Ali, mislim da smo svi zajedno u tome uspeli. Vanna je ikona mog detinjstva i hvala joj na svim pohvalama koje nam je uputila i nadam se da ćemo se videti kada bude došla u Beograd - kazala je Ana Stanić.

Osvrnula se i na predivan koncert koje su nedavno ona i Ivana Peters održale u kućnoj atmosferi, u pidžamama.

- Ivana i ja smo imale spreman koncert već neko vreme i on je posledica našeg višegodišnjeg druženja i pevušenja pesama iz osamdesetih i devedesetih godina koje volimo, u akustičnoj verziji. Za nas to i nije bio koncert, jer smo bile u pidžamama. Koncert se može pogledati na Youbox aplikaciji - rekla je Ana za "Kec na jedanaest".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ana1stanic/Instagram

Pogledajte još