TI SI NJEGOV DŽAK ZA UDARANJE, IZGLEDA KAO KROMANJONAC: Maja Marinković gušila se u suzama jer su Paula Hublin i Janjuš nikad bliskiji, Golubović joj očitao bukvicu! (VIDEO)

Tokom dana Maja Marinković odlepila je zbog bliskosti Paule Hublin i Marka Janjuševića Janjuša, te su počele da se brutalno svađaju i čašćavaju uvredama.

- Tvoj dečko je došao kod mene! Ološu! - odbrusila je Paula.

- Reci, šta sam rekla?! - upitala je Maja.

- Mogla si mi lepo reći da odem, a ne da me guraš! Nije li ružno to što radiš? Da si mi se lepo obratila i da si mi rekla da se pomaknem, bilo bi sve dobro! Janjuš je došao da legne pored mene - nastavila je Hublinova.

- Pitaj dečka! - odbrusila je Marinkovićeva.

- On tebe kad izj*be, pa te odj*be - odbrusila je Paula.

- K*rvo! Mrze me što sam bolja riba! Samo me žene napadaju! Ne mogu ja sa ološima i k*rvetinama! Vi ste aljkavuše, koje mi traže da im dam garderobu - urlala je Maja.

Nakon žestoke svađe, Maja je otišla kod Marka Janjuševića Janjuša i prebacivala mu je da je on kriv za sve.

- Paula, dođi da legneš pored mene, jer je ona ležala pored Frana! - dozivao je Janjuš.

- Kakav si ti smrad! - odbrusila je Maja i krenula u šetnju, pa je svratila do Kristijana Golubovića:

- On mene konstantno vređa... Kiki... Znaš li šta radi? Namerno zove sve ribe da dođu kod njega! Pravi od mene ludaču! Što mi uništava život svaki dan, Kiki?! - zapomagala je Maja.

Potom je i Janjuš upao u pab, jer je predosetio da ga Maja ogovara sa zadrugarima.

- Je l' me neko pominje? Ona se svađa sa svima, nema poverenja ni u koga - upao je Janjuš.

- Ali vidiš, odmah dođe, da čuje šta nam priča, da nam kaže deo svoje priče. Majo, ti si poligon za terorizam! Ona je njegov džak za udarce, a njoj je to duševna hrana - rekao je Kristijan.

Kristijan je nastavio da teši uplakanu Maju, nakon što je Janjuš izašao iz paba, jer je bila povređena njegovim likom i delom.

- I Sanja ga ismejava, kaže u uvetu mu žuto, kakav Jaško, on je Roško! On po izgledu kao kromanjonac! - rekao je Golubović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još