SAMO ZA VAS I ZBOG VAS: Snimak koncerta Zdravka Čolića 1. januara 2021. godine na drugom programu RTS-a

Neprikosnovena pevačka legenda, najveće ime naše pop muzike Zdravko Čolić jedini je muzičar kome je pošlo za rukom da tokom svoje dugogodišnje karijere čak šest puta u kontinuitetu održi koncerte u našoj najvećoj muzičkoj areni na prostoru bivše Jugoslavije, popularnoj "Štark Areni".

Radio Televizija Srbije imala je ekluzivno pravo snimanja ovog velikog muzičkog događaja. Snimak koncerta biće emitovan na poklon Zdravkovoj publici, 1. januara 2021. u 21.00 na 2 programu RTS.

Komercijalno najuspešniji i kritički najpriznatiji pevač ušao je u srca publike širom regiona, a ni šest najvećih dvorana na Balkanu nije bilo dovoljno da primi sve one koji vole Zdravka i njegove neprolazne hitove. Čolomanija je "omađijala" jednako i žene i muškarce i mlade i stare i svi su želeli da budu na najvažnijem muzičkom događaju prošle godine.

Zdravko je izveo impresivan broj svojih hitova, istinskih klasika : "Jedna zima sa Kristinom", "Zvao sam je Emili", "Ti si mi u krvi", "April u Beogradu", "Pjevam danju, pjevam noću", "Pjesmo moja", "Stanica podlugovi", "Čija je ono zvijezda", "Okano", "Moja draga", "Mala", "Ono malo duše"...

Izvor: RTS
Foto: RTS/Promo

Pogledajte još