HAOS U BELOJ KUĆI: Ljubomorni Toma Panić napao Boru Santanu zbog Nadežde Biljić (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima u Beloj kući u Šmanovcima Nadežda Biljić i Toma Panić su se posvađali, a razlog je njegova ljubomora prema Bori Santani.

- Ti si moja ljubav i ja samo tebe volim, i samo ću za tebe da se borim - rekla je Nadežda.

- Ko je tvoja ljubav, Bora ili ja? - pitao je Toma.

- Pa šta hoćeš ti sad? Ništa nisam uradila i ja ću da te poljubim, baš me briga - rekla je Nadežda.

- Ma pusti me molim te, boli me zub! Ti me nikada ne bi pljubala da me voliš, sve su ti radili pre mene nikada nikoga nisi ni tužila ni pričala javno, samo si mene našla da ponižavaš, i ja znam da ja nisam za tebe, za tebe je Bora, vi se gledate konstanto - rekao je Toma.

- Ma u redu je, ja ću sutra da se spakujem i da idem kući kod deteta pa se ti pomiri sa bivšom zbog koje i praviš ove scene - rekla je Nadežda.

Nakon žestoke svađe sa Nadeždom, Toma se priključio zadrugarima na novogodišnjoj žurki.

Panić se vratio i popeo na sto, a u jednom trenutku mu je prišla i Nadežda koja ga je molila da siđe, ali pošto on nije hteo ona se popela i sve vreme mu šaputala na uvo.

Nakon više pokušaja da ga smiri i spusti sa stola, Nadežda je odlučila da ode, a Toma je uzeo stolicu i seo na nju, ali je pre toga stavio na sto.

U ranim jutarnjim satima, Toma se susreo sa Borom Santanom u toaletu, ali je tu bila i njegova nevenčana supruga Nadežda Biljić, kojoj je tokom noći ljubomorisao da se gleda sa Santanom, što je ona negirala.

- Sto pedeset puta si prišao meni i njoj, je l' ti je prišao? - pitao je Toma.

- Kad sam ti ja prišao, Tomo je l' si lud? - rekao je Bora.

- Pa sad, on sto puta prolazi pored nas - rekla je nadežda.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još