MORAMO DA SAČUVAMO ZDRAV RAZUM U OVOJ LUDNICI: Lepa Brena otkrila planove za 2021. godinu

Najveća muzička zvezda na prostorima bivše Jugoslavije, Lepa Brena, veoma se raduje praznicima.

Voli da ih provede u krugu porodice, a isto tako kada je reč o novogodišnjim poklonima, više voli da obraduje svoje bliske ljude, nego da ona sama dobije poklon.

Koji je najlepši poklon za Novu godinu koji ste dobili do sada?

- Iskreno rečeno, ja sam se za ovoliko godina mog života toliko nadobijala i nadavala poklona da se više radujem kada kupim poklon za nekoga, ko zna da se raduje, a da upravo to nema što sam mu namenila. Zato uvek pažljivo pratim, one koji su oko mene i kojima sam okružena, da vidim šta vole, šta im nedostaje i da vidim šta bi im zaista značilo u tom trenutku. Nekad su to zaista male sitnice za običnog čoveka, naizgled potpuno nešto beznačajno. Međutim, postoje sitnice koje čoveka toliko obraduju, da ta radost zaista vredi najviše. Iskreno rečeno kada vratim film, nekad sam se više radovala cipelama koje mi kupi tata u prodavnici, nego danas bilo šta. Uglavnom se radujem kada vidim koliko su srećni oni kojima Boba i ja poklanjamo nešto.

Po čemu ćete pamtiti 2020., a da nije samo korona?

- U mom životu je bilo mnogo lepih i teških stvari. Ono što je bilo veoma teško, iz svega toga sam samo izvukla pouku i ojačala, a pošto sam po prirodi ekstrovertna i uvek pozitivna, gledam da istu takvu životnu filozofiju prenesem i svojoj deci. Imam razloga da budem srećna, jer su svi zdravi i svi su na dobrom putu da pronađu sebe na jedan pravi način. Još niko od nas nije uspeo da svoju decu spasi od padova, koji su isto tako bitni kao i usponi, ali to je deo njihovog životnog puta. Pamtiću ovu 2020. kao godinu u kojoj sam imala apsolutno prilike da sednem i da vratim film šta je do sad urađeno i kakave bi nove ciljeve čovek trebalo sebi da postavi, da se okrenem malo svom zdravlju i da posvetim više pažnje sebi i suprugu. Jer u toj ludnici, brzom vozu koji putuje već 40 godina, veoma malo je bilo mesta za stajanje na stanici i osvrt na prošlost, a sad sledi uživanje u sadašnjosti.

- Bilo je jednostavnih stvari u kojima sam uživala: da sredim svoju kuću, obiđem svaki njen ćošak i radim nešto što neće imati bilo čiju drugu kontrolu, osim moju. Gde niko to neće morati da ocenjuje, kao što je to bilo celog mog života, i da u tom miru prosto uživam, nebitno da li je to feng šui ili je to prosto vaspitanje koje smo dobili od majke, da očistite neke stvari u svojoj kući, pa tek onda da razmišljate o okolini. Uspela sam da pročitam mnoge knjige, napravim sebi nove strategije i nove planove i da prosto imam vremena da sublimiram sve što je bilo, kao i da krenem dalje život sa te pozicije, jer morate razmišljati pozitivno i morate sačuvati zdrav razum u čitavoj ovoj ludnici u kojoj se nalazi čitav svet, ali i da pronađete svoju zlatnu žicu, jednog racionalnog razuma i da ne pokleknete ni na jednu priču o raznim zaverama koje se dešavaju danas, treba da pronađete svoj pravi put, put kojim se ređe ide.

Koja je vaša novogodišnja želja?

- Moja novogodišnja želja je da budemo svi zdravi i da budemo srećni, da se družimo, naravno da svi radimo i da možemo da zagrlimo i poljubimo jedni druge, ali da iz svega ovoga što nam se desilo, izvučemo zdravu pouku.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: lepabrenaa/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.