VAKCINU ĆU PRIMITI U AUSTRIJI: Maja Berović o koronavirusu, braku i karijeri

Maja Berović rekapitulirala je godinu iza nas, ona je tom prilikom govorila i braku, karijeri, ali i o situaciji sa korona virusom.

Maja godinama uživa u ljubavi sa suprugom Alenom, a sada je otkrila da li se često svađaju:

- Alen i ja nikada mi nismo imali trzavice. Više od decenije smo zajedno, te tačno znamo šta volimo, a šta ne volimo jedno kod drugog. U svakom odnosu postoje momenti kada postoje neka različita mišljenja, ali uvek se na kraju dogovorimo kako je najbolje da se nešto uradi. Nismo par koji se svađa, jer ne bismo mogli da opstanemo da smo stalno u nekim zategnutim odnosima.

Pevačica se dotakla i situacije sa koronavirusom.

- Prvi put sam nakon 15 godina karijere uspela da se posvetim porodici, a potom sebi. Provela sam određeni deo vremena sa mamom, potom sam već sa prvim mesecima pandemije napravila pravila koja ću poštovati u vidu zdravog načina ishrane i vežbanja - rekla je Maja i dodala:

- Nadam se da ovo neće dugo trajati i da će sve ovo proći već na proleće. Vakcina je stigla, te se mnogi uzdaju u to, tako i ja verujem da će nam ona pomoći da već na leto organizujemo nastupe. Pročitala sam da je Džej Lo zakazala Američku turneju u maju i da je cela turneja već rasprodata. Polažem ogromne nade da će se ceo svet vratiti u normalan tok za nekoliko meseci. Vakcinu ću primiti u Austriji, te koju vakcinu budu tamošnje vlasti odredili, tu ću primiti.

- Godina koja je iza nas mi je dobra životna lekcija, shvatila sam kako život može da se promeni za svega nekoliko dana, te da dođemo u tu situaciju da nema nastupa i da ne možeš da se družiš sa publikom. Ne bih volela da je pamtim - zaključila je ona.

Izvor: Kurir.rs
Foto: mayaberovicofficial/Instagram

Pogledajte još