PRILIČNO SAM UGROZILA SVOJE ZDRAVLJE: Zorana Pavić iskreno o gubitku kilograma

Pevačica Zorana Pavić, koja za sebe kaže da je veoma emotivna, u prošloj godini uspela je da smrša čak 23 kilograma. Ona je sada odlučila da se priseti dana kada je držala veoma rigoroznu dijetu.

- Pa ja sam prilično ugrozila svoje zdravlje, ali o tome sam pričala i otvoreno, ali može nekome da bude korisno da tako nešto ne radi. I zaista sam neke rigorozne stvari primenjivala koje su mi prilično uticale na zdravlje, da sam par puta završila i na infuziji. Sve ono kasnije se može nazvati zdravim životom. Prezahvalna sam poznatom laserskom centru. Laseri su stvarno svetla tačka današnjice jer u mnogome olakšavaju i ubrzavaju, i kada je u pitanju estetski momenat i kad je u pitanju zdravlje, naš napredak. S druge strane, potpuno sam promenila način ishrane i uvela fizičku aktivnost, imam tegiće i svako jutro radim vežbe - priča Zorana i dodaje:

- Tako da sam promenila svoj život. Prethodno sami mala neki hormonski poremećaj izazvan stresovima u privatnom životu. Ne mislim da sam u fulu trenutno kada je u pitanju zdravlje, jer sam u jednom momentu malo opet pala u krevet nekoliko dana jer sam imunitet malo dovela u pitanje. Ali uz pomoć prijatelja, razne vitamine unosim tako da i to polako vraćam u normalu, da taj spoljašnji izgled prati i moje zdravstveno stanje.

Izvor: Pink.rs
Foto: zourana_guevara/Instagram

Pogledajte još