ZADRUGARI PREBLEDELI KADA SU JE VIDELI: Marija Bulat uselila se na imanje u Šimanovcima! (VIDEO)

Veliki šef napravio je pravu pometnju u Novoj godini, pa je odlučio da zadrugarima pomrsi konce novim ulaskom Marije Bulat. Marija je stigla na imanje, a kako je već istakla, mnoge zadrugare već poznaje, pa su je mnogi dočekali sa osmehom, dok su neki imali i šokiran izlaz lica.

Kristijan Golubović je prvi pritrčao u pomoć zadrugarki sa koferima. Nenad Aleksić Ša pritrčao je u zagrljaj Mariji, kao i Alen Hadrović. Ša nije krio svoju šokiranost, a onda se i Vuk Mob pozdravio sa Marijom, te je ona prišla i Marku Janjuševiću Janjušu, koji je prebledeo kada ju je ugledao.

- Ja sam Marija Bulat, odmah znate, supruga Marka Bulata. Zašto sam došla? Pratila sam vas, htela sam da budem deo ovoga, kao diplomirani komunukolog, hoću da se oprobam u ulozi novinara - rekla je Marija.

Marija Bulat uselila se na imanje, a zadrugari su se okupili oko nje, te im je ona ispričala svoje probleme sa kičmom, koju je trebala da operiše, ali zbog anemije nije mogla.

Jovana Ljubisavljević nije ostala imuna, te je zbog Marijine priče briznula u plač.

- Štikle su mi baš problem, ja sam komplet, imam i kragnu za ovde. Nekad moram tako, da sednem na garnituri... Imam veliku dijastazu na stomaku i ne smem da podižem decu, nema šta da ti drži kičmu i kada sam trebala da to operišem, imam anemiju i nisu smeli da mi daju anesteziju, primala sam gvozđe... Nemoj da plačeš, nemaš razloga da plačeš - rekla je Marija.

Marija je potom ispričala o problemima budući da je prevremeno imala porođaj.

- Rekli su da je hitno, carski ređ, srećom pa je imala kilograme, budiš se, ne znaš šta je... On mi šalje sliku... Šesta nedelja, znaš koja je to razlika, kilo i 150 je imala... - ispričala je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još