NIJE SVESNA U ŠTA SE UPUŠTA: Marko Bulat progovorio o učešću supruge Marije u rijalitiju "Zadruga"!

Marija, supruga pevača Marka Bulata, uselila se na imanje u Šimanovcima i postala ravnopravni učesnik "Zadruge", a njen zadatak biće da raskrinka ostale učesnike jer mnoge poznaje od ranije.

Pevač je sada u "Premijeri vikend specijal" progovorio o njenom učešču u rijaliti programu i priznao da se do sada nikada nisu razdvajali.

Takođe, Bulat je otkrio i da je Marija ušla sa ciljem da ostvari svoje snove vezane za posao i karijeru.

- Ona ne zna u šta se upušta, samo želi da ostvari svoje snove vezane za novinarstvo. Naravno da e teško, to je prvi put da se odvajamo tokom ovih šest godina. Mi nju možem da vidimo, a ona nas ne - rekao je, pa dodao:

- Braniće instituciju braka, za nju je brak svetinja. Ako se nešto u njenom okruženju dešava neprimereno, ona će to reći. To su njeni stavovi i njih treba da prati, kao i svoje srce.

Pevač je izneo i svoje mišljenje o njenom budućem snalaženju pred kamerama koje će je pratiti svakog trenutka, te priznao i da ni sam nije siguran da li bi se snašao.

- Nemam pojma. Nemam nikakvo mišljenje kako će se snaći. To je jedna sredina gde ne znam ni ja kako bih se snašao. Nikada nisam bio i ne znam kako je. Ona je dovoljno pametna, rečita, tako da će sve biti u redu.

Marko je nakon njenog odlaska ostao sam sa decom, a ovom prilikom je otkrio i ko će mu uskakati u pomoć.

- Deca su mala. Sofija jedino ima 12 godina i ona to malo drugačije posmatra. Tu mi je tašta. Mi smo uigrana ekipa, jer Marija i ovako radila u svom salonu. Nema zime za nas - priznao je i dodao da mu supruga već nedostaje.

- Nedostaje mi. Nadam se da neće izgubiti smeh. Mora biti spremna na mnogo provokacija, uz nju sam, navijam za nju, bodrim je svim srcem - zaključio je.

Izvor: Mondo.rs
Foto: bulat.marko/Instagram

Pogledajte još