VODITELJKA MORALA NA OPERACIJU: Nina Radulović iskreno o zdravstvenom problemu sa kojim se godinama bori (FOTO)

Nina Radulović aktivna je na društvenim mrežama, te neretko komunicira sa svojim pratiocima, a danas je odgovarala na pitanja koja su joj postavljali.

Naime, pitanja su se uglavnom odnosila na zdravlje voditeljke i problem sa kojim se godinama bori, a za koji smatra da je uspešno rešen.

Radulovićeva je zbog diskus hernije morala na operaciju, a pratiocima je ispričala kako ju je otkrila, kao i šta je u narednom periodu nakon operativnog zahvata očekuje:

- Otkrila sam ga nakon godina bolova, pri kretanju, sedenju, vožnji, saginjanju, kada je i preporučeno da uradim magnetnu rezonancu. Pre nekoliko godina nije bilo indikovano operativno lečenje, ali problemi su se povećali, bolovi postali parališući, a postura kičme se potpuno promenila. Jedan kuk se iskrivio, a noga je počela da trne i boli. Rešila sam je (nadam se) operacijom. Još je nezahvalno da govorim o rezultatima, iako već nakon operacije nemam iste bolove, ali način života mora da se promeni. Recimo, ja sada ne osećam bolove u kičmi uopšte, ali trnjenje noge je i dalje prisutno. Verujem da je potrebno vreme da se nerv regeneriše. Za sada sam još uvek pažljiva. Neću ništa da prejudiciram i da brzam sa vraćanjem normalnom životu. Poštujem preporuke lekara, odmaram i čekam pogodno vreme za fizikalnu terapiju.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: nina_radulovic_official/Instagram

Pogledajte još