TI SI JEDNA KU*VETINA, TOMA BI TE PRODAO ZA HONORAR: Nadežda Biljić fizički nasrnula na Mariju i Miljanu Kulić, Veliki šef odmah reagovao (VIDEO)

Stanari Bele kuće sinoć su tokom "Pretresa nedelje" na čelu sa voditeljom Milanom Miloševićem komentarisali odnos Marije i Miljane Kulić sa Nadeždom Biljić zbog Tome Panića.

U jednom trenutku Miljana je počela da vređa Nadeždu govorivši da je žena lakog morala.

- Meni je ovo toliko smešno, Miljana nekome priča o moralu! - rekla je Nadežda.

- Svako ko je hteo, spavao je sa tobom, i ti meni nešto pričaš! Miki, Čolak, Toma i molim te da mi ti ne poričaš o moralu, ja sam ovde moralna gromada za sve vas - rekla je Miljana.

- Ona je mene zvala u tri ujutru na fiksni i nije htela da me ostavi na miru, to je radila i Mišelu! Ona je zvezda i neka priča, ona je molila da Baneta i Bora budu sa njom, i jahala ih je ali kao "rijaliti!". Miljana mnogo stvari o tebi znam nemoj da me vučeš za jezik, oralno si zadovoljavala kamiondžiju da te vozi na nastup Darka Lazića - rekla je Nadežda.

- Tvoj muž tebe nudi Tomoviću, ja ovde ne moram ništa da radite takve igre da biste dobili honorar! E, sada ću da te tužim, taman ono što zaradiš daješ meni - rekla je Miljana.

- Mene ne zanima šta ko misli, i oni su pokazali ko su danas! Ona je mena zvala i pretila mi je da će da mi zapali kuću i brata, i svašta još! Ona ovde igra vide joj se grudi i ne znam što se nervira ako je u pravu! - rekla je Nadežda.

- Ona je jedna k*rvetina - rekla je Marija Nadeždi.

U jednom trenutku, Nadežda je skočila na Mariju, a Miljana je krenula da spreči Nadežu. Nastala je još žešća svađa, posle koje je Biljićeva nasrnula na Kulićevu. I obezbeđenje i Toma Panić su ih razdvajali.

Nakon haosa za crnim stolom Veliki šef je brzo reagovao te saopštio da je Biljićeva zbog fizičkog napada na Kulićke kažnjena nedeljnim honorarom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još