Tošić: Sudija me je vređao!

Težak je bio dan u Crvenoj zvezdi posle poraza u Humskoj (0:2). Sumorno vreme je uz povremene pljuskove upotpunilo turobno raspoloženje među igračima koji su smatrali da su u miks zoni posle meča rekli sve što su imali, pa su brže-bolje, raznim putevima ”isparili” sa stadiona.

 

Brazilci Evandro, Kadu i njihov pridruženi član Kolumbijac Borha zamalo nisu uhvaćeni, a jedini koji pored onih koji nisu igrali nije ni pokušao da zaobiđe novinare bio je levi bek, sada prinudni štoper Duško Tošić. Ognjen Koroman i on zbog parnih žutih kartona gledaće revanš sa tribina, što dodatno otežava ”bombardovanje” minusa (0:2) na ”Marakani” 6. aprila.

 

- Napravio sam glupost sa tim žutim kartonom jer sam mogao da ga izbegnem, samo da sam znao da imam već jednu javnu opomenu. Tek sam posle meča saznao da ne igram što me je dodatno deprimiralo. Ipak, verujem u ekipu i ne mislim da je sve gotovo - kaže Tošić.

 

Zbog koškanja sa Miljkovićem i rasprave sa pomoćnim sudijom Radojičićem mogao je da zaradi i isključenje. Tošić, međutim, kaže da je bio šokiran ponašanjem linijskog arbitra.

 

- Miljko i ja smo se sporečkali, brzo završili raspravu, kad je taj pomoćnik utrčao na teren počeo da viče na mene i da me vređa. Ne znam zašto je to učinio, valjda je želeo da me dodatno isprovocira kako bih mu žešće uzvratio. To mu nije bio prvi put da ulazi na teren u toku meča, i još mi nije jasno šta je u dva-tri navrata pokušavao da uradi...

 

Defanzivac crveno-belih i dalje ne može da prežali način na koji je Partizan stekao lepu prednost pred revanš.

- Tuga jedna kad promašiš toliko prilika kao mi, a onda iz fingiranog, jednog šuta primiš dva gola. Crno-beli su iskoristili snagu u prekidu, ali se mi ne predajemo. Prikazana igra, uz sve korekcije koje se prave, daju nam nadu da smo na dobrom putu. Ne predajemo se jer sreća jednom mora da promeni stranu - kaže Tošić.

 

Mladi vezista Srđan Mijailović je u žurbi kratko rekao da je posle (ne)prespavane noći žal za konačnim ishodom veći.

 

- Teško je kad posle utakmice sagledate šta ste sve promašili i na koji ste način izgubili. Međutim, kao što sam rekao, nema predaje, ništa nije nemoguće - kaže Mijailović i priznaje da mu je srce jače lupalo na derbi prvencu. - Osećao sam tremu, onaj čudni bol u stomaku. Sve je to nestalo kad je utakmica počela.

 

Prvo poluvreme u Humskoj model je igre Crvene zvezde u kome moraju da istraju. Vremenom i kvalitetnijim rešenjima na pojedinim mestima crveno-beli će sigurno popraviti nedostatke i možda već na ”Marakani” za dve nedelje oboriti na pleća crno-bele koje su poslednji put pobedili 2008. Da li će to biti dovoljno za finale, pokazaće vreme.

 (old_image)

Zenit i Putin stižu 23. marta

 

U sklopu posete premijera Rusije Vladimira Putina našoj zemlji 23. marta kao jedna od brojnih aktivnosti upisana je i poseta Crvenoj zvezdi, a šansa da ugrabi pet minuta je i potvrđeno gostovanje Zenita na ”Marakani”, prenosi Beta.

Mladi timovi Zvezde i Zenita odigraće prijateljski meč kome će prisustvovati prvi čovek ”Gaspromnjefta” Aleksej Miler, a možda i sam Putin.

 

Kleut ćuti

 

Generalni sekretar Crvene zvezde Andrija Kleut bio je na silnim sastancima, nešto posle 12 časova stigao je na ”Marakanu”, ali na pitanje o preuzimanju funkcije generalnog sekretara Košarkaškog savez Srbije kratko je odgovorio:

- Nemam komenatar!

Ni da, ni ne...

Izvor: www.novosti.rs 

Pogledajte još