Utakmica sa Radom najteži ispit za Partizan

BEOGRAD, 18. marta 2011. (Beta) - Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je u petak da je utakmica sa Radom u 19. kolu Super lige najteži ispit u prolećnom delu fudbalske sezone, ali da želi da njegov tim nastavi sa pobedama.

"Ovo je za nas najteža utakmica u prvenstvu. Posebno smo motivisani pobedom u derbiju, ali su najteže utakmice pre i posle derbija. Želim da pokažemo da smo pravi tim i nastavimo uspešni niz. Ne priznajem umor, očekujem da igrači nastupe sa velikom energijom", rekao je Stanojević novinarima u Beogradu.

Partizan je u sredu u prvoj utakmici polufinala kupa pobedio Crvenu zvezdu sa 2:0. U prvenstvu je prvi sa pet bodova više od drugoplasiranih crveno-belih i čak 14 više od Rada, koji je četvrti.

"Rad ima prepoznatljiv stil igre, sa organizovanom odbranom koja prima malo golova. Opasni su iz prekida. Izuzetno ih cenimo, ali mi imamo svoj stil, koji želimo da forsiramo", rekao je Stanojević.

Trener je rekao da ne može još da otkrije tim i da će sastav zavisiti od zdravstvenog stanja, pošto su povredjeni vezni igrači Zvonimir Vukić i Stefan Babović.

Utakmica se igra u nedelju od 14 sati na stadionu popularno nazvanom "Kralja Petra prvog" na Banjici.

Pogledajte još