KONTAKT OČIMA I NEŽNI DODIRI: Pet seks poza povećaće vašu intimnost

Pomoći će vam da se zbližite i zaljubite još više!

Uopšte nije upitno da određene poze u seksu omogućavaju veću emotivnu intimnost. Ove poze dopuštaju paru da ode izvan dotadašnjeg čulnog iskustva, intenzivira intimnost svakog susreta i prožima se emotivnošću.

Kontakt očima, ljubljenje, maženje, poverenje i gledanje emotivni su fizičkom iskustvu, a ovih pet poza donosi vam tu emotivnu vezu koja će doprineti da se zaljubite kao nikada pre.

1. Vi ste gore

Kada muškarac leži, a žena je na njemu, u pitanju je poza ranjiva za oboje ljubavnika što samo po sebi može da stvori emotivnu intimnost. On mora da ima poverenja u vaše odluke, a vi ste potpuno gole i izložene njegovom pogledu. Ova poza je idealna za puno dodirivanja i intimnog maženja.

2. On vas čvrsto drži

U ovoj pozi muškarac drži ženu kao da je upravo uskočila u njegov zagrljaj. Vaše noge treba da budu obavijene oko njegovog struka, a ruke oko njegovog vrata. Ova poza pogodna je za spore pokrete, strastvene poljupce i romantično ljuljanje.

3. Slobodne ruke

Partner sedi na stolici, a vi na njemu okrenute licem prema njegovom i sa stopalima na podu. Ovako ne samo da imate kontakt licem u lice, nego i maksimalan pristup za ljubljenje, šaputanje... I slobodne ruke za dodire gde god poželite.

4. Prekrštene noge

Ova poza nudi neverovatnu intimnost. Vaš partner sedi s prekrštenim nogama, a vi mu sedite u krilu obavijenih ruku i nogu oko njega. U toj pozi ćete biti potpuno isprepleteni i imaćete kontakt licem u lice. Potreba za sporim, senzualnim pokretima u ovoj pozi dodaje romantični intenzitet.

5. Stojeća misionarska poza

Ako okrenete misionarsku pozu za 90 stepeni da oboje stojite, dobićete položaj za intenzivan seks s kontaktom celog tela. Mišići će ulagati dodatan napor da biste ostali u stojećem položaju. Čak i ako postoji zid ili nešto drugo na šta se žena oslanja, partneri fizički zavise jedno od drugog.

Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još