SANJA STANKOVIĆ PONOVO PONIŽENA: Anđelo Ranković otkrio da je sa njom bio samo iz strasti (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima prikazan je klip u kome Sanja Stanković ogovara Anđela Rankovića zbog ponašanja prema njoj. Naime, Sanja je zamerila bivšem dečku što nije ustao da je odbrani za crnim stolom, dok je branio Natašu Radan.

- Ne interesuje me više, Sanja i ja smo završili naš odnos i sve se svede na to da me ne interesuje. Svako ima prava da misli šta hoće, bio sam i više nego iskren, ušao sam u taj odnos iz strasti - kratko je rekao Anđelo.

- Anđelo je bio svestan da nije zaboravio prethodnu vezu, zato nije smeo da dozvoli da uđe u vezu sa Sanjom. Ona je zbog toga izgubila dve prijateljice sad, on je to znao. Imam osećaj da Anđelo sada nešto krije ili čeka. S druge strane, ispao je džek, on je muško, na njemu je da pokuša. Ja mislim da je ona trebalo da drži do sebe, zavodila ga je du*etom, kupa se u gaćama ispred njega, njoj to nije potrbno. Stalno mu prilazi, traži njegov pogled, ulazi mu u krevet... - rekla je Ermina Pašović.

- Anđelo je i sam rekao da voli Teodoru, svima je pričao. Jasno je rekao da mu ne trebaju nikakve veze, da može samo da se zabavi sa nekom. Sve one trče oko njega. Ona je sada najporaženija devojka, moli muškarca, molila je Frana, sad Anđela - komentarisala je Marija Kulić.

- Ja sam lepo rekao Sanji da nije to to! - dodao je Anđelo.

- Ovaj rijaliti je za Sanju debakl! Očekivao sam da će haos da napravi, a nju sada gledaoci žale. Anđelo ne može njen obraz da sačuva, ako je njena prijateljica sama rekla za ono što se dešavalo ispod pokrivača - rekao je Marko Đedović.

- On treba da ustane i da kaže da nije bilo ništa! - vikala je Sanja.

- Tebe bi trebalo da bude sramota što si ponovo ušla u njegov krevet - govorila je Ermina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još