NIJE PLAĆALA RAČUNE: Elena Karaman Karić živela bez struje u kući na Kosmaju?!

Nesvakidašnji način života koji je praktikovala Elena Karić nije bilo nešto što je blisko njenom suprugu Jugoslavu, pa se poslednjih nekoliko godina nisu dobro slagali.

Ona je forsirala "sjedinjavanje sa prirodom", stalno je potencirala kako njima ne treba ništa materijalno, izvodila je raznorazne rituale, a sve to bilo je izuzetno strano njenom mužu.

U početku joj je pružao podršku misleći da je u pitanju prolazna faza, međutim, kasnije je shvatio da se Elena zaista odlučila za neki nov način života.

Njih dvoje skoro godinu dana ne žive zajedno, a ona mu je nakon priče o razvodu saopštila da napusti njihov dom na Kosmaju, što je on i učinio. Pre nekoliko meseci, kako tvrdi izvor, Jugoslav je otišao da poseti ženu i decu, a tamo ga je dočekao haos.

- Kada je stigao na Kosmaj, Jugoslav se šokirao. U njihovoj luksuznoj kući nije bilo struje, a Elena je sedela u mraku. Kada je pitao zbog čega ne uključi makar u jednom delu kuće neku od sijalica, ona je rekla da nemaju struju jer ona nije plaćala račune. On se užasno iznervirao i šokirao kada je na stolu dnevne sobe ugledao gomilu neplaćenih računa. Elena mu je saopštila da njoj to ništa ne predstavlja i da ona može da živi i bez struje u kući - rekao je izvor blizak paru i dodao:

- Jugoslav je, naravno, uzeo sve te račune i odneo ih, ali i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova supruga postala toliko sebična.

Izvor: Alo.rs
Foto: elenakaraman.essenceofliving/Instagram

Pogledajte još