PEVAČICA PONOVO SAMA: Edita Aradinović prekinula romansu sa oženjenim političarem

Edita Aradinović već nekoliko godina vešto krije svoj ljubavni život, ali joj nije pošlo za rukom da sakrije vezu sa oženjenim doktorom i predsednikom Narodne stranke na opštini Vračar Andrejom Bajecom o kojoj se govorilo proteklih meseci.

Ipak, malo nakon što je otkriveno da je pevačica u vezi sa bliskim saradnikom Vuka Jeremića, ona je rešila da je prekine i dalje nastavi bez svog zauzetog partnera.

Kako izvor navodi, pevačica je vezu prekinula zbog nedostatka emocija i prevelikog pritiska koji je tokom tog odnosa trpela.

- Edita i Andrej su u vezu ušli spontano, više iz neke zabave nego zaljubljenosti. Vremenom se to promenilo i postali su nerazdvojni. Noću su izlazili i ludo se provodili, preko dana su boravili u jednom od njegovih stanova i sve je delovalo savršeno do trenutka kada je Andrej počeo da je pritiska i ponaša se kao da su u braku. Malo-pomalo Edita je počela da se hladi i svakodnevno razmišlja na koji način da prekine taj odnos - priča izvor i otkriva da je oženjeni doktor burno reagovao na pevačicinu odluku da ga ostavi.

- Kada je shvatila da nema nazad i da je raskid jedina opcija, Edita je otvoreno rekla Andreju da ne želi da muči sebe. Nije mogao da veruje da raskidaju i napravio je haos. Pokušao je da je ubedi da greši, ali i uhvati na foru da će se uskoro i zvanično razvesti, posle čega će se sve promeniti. Izvinio joj se što joj je stvarao pritisak, ljubomorisao i bio negativan, ali ona ipak nije želela da popusti. Nije želela da toj ljubavi pruži drugu šansu jer za nju to i nije bila neka velika ljubav. Iako je od raskida prošlo više nedelja, Andrej i dalje pokušava da je vrati, šalje joj poruke i zove, ali uzalud. Ne verujem da će Edita ikad poželeti da mu se vrati - kaže izvor, koji tvrdi da je Edita u sve gorem emotivnom stanju budući da ne pronalazi muškarca kog će iskreno zavoleti.

- Iako deluje da Editu saleću i da je dugačak red onih koji žele da je osvoje, istina je da je veoma usamljena i da već dugo ne uspeva da upozna dečka koji će je činiti srećnom. Ono što dodatno otežava celu situaciju jeste i činjenica da nije prebolela bivšeg dečka kom je posvetila sve tri poslednje pesme. Volela ga je kao boga, pa se šta god da proba sa nekim drugim završi neslavno. Sve dok je tako, za nju je mnogo pametnije da ne ulazi ni u kakve ljubavne odnose jer će je koštati i zdravlja, i vremena i živaca - zaključuje izvor.

Izvor: Alo.rs
Foto: editaaradinovic/Instagram

Pogledajte još