MOŽDA IMAM KORONU: Andrija Milošević podelio svoju nedoumicu sa fanovima! (VIDEO)

Prošlog leta Andrija Milošević testirao se na koronavirus, a potom na svom Instagram profilu objavio negativan rezultat.

Međutim, ovog puta obratio se svima na pomenutoj platformi i priznao da je u dilemi. Naime, popularni glumac otkrio je da je imao glavobolju koja može, a i ne mora biti simptom korone. Milošević je istakao da se oseća dobro, kako kaže, može da uradi pet sklekova, ali opet, to ne znači da nije u pitanju kovid-19.

Andrija je u svom obraćanju rekao:

- Malo me je bolela glava, možda imam koronu. Mada, opet kažu ako boli kratko, možda i nije. Postoje neki ljudi koje je bolela kratko, a oni su je imali. Jer, ja se generalno osećam dobro, što ne znači da nisam dobro, ali opet, može da bude baš za*ebano. Ako nije korona, onda verovatno jeste. Ako me je bolela glava i prestala, da li da sačekam da me opet zaboli, pa da vidim kada će da prestane? To onda možda znači da ja nemam koronu, međutim, upravo to znači da je imam. Ja sad mogu da ustanem i da uradim pet sklekova, što ne znači da nemam koronu.

Umetnik je potom u opisu snimka napisao:

- Tipičan slučaj.

Kao i uvek, u pitanju je glumčeva šala, a njegova objava izazvala je lavinu komentara, koja su većinom bila šaljive prirode.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: andrijamilosevic_official/Instagram

Pogledajte još