POSLE SEDAM DANA: Marija Bulat odlukom publike izbačena iz "Zadruge 4" (VIDEO)

Ivana Marinković i Marija Bulat tokom prošle nedelje bile su nominovane za izbacivanje iz Bele kuće u Šimanovcima.

U sali za fizičko u palati "Milenija", one su se sinoć borile za opstanak i odigrale zanimljivu igru Velikog šefa.

Na stolu ispred zadrugarki nalazili su se papirići u dve boje i slamčice. Svaka je trebalo da svoje papiriće uz pomoć slamčice ubaci u činiju. Nakon isteka vreme, voditelj Darko Tanasijević otkrio je da je više papirića ubacila Ivana, te će njoj biti duplirani glasovi.

Voditelj je zadrugarkama saopštio glasove, jedna je imala 97% glasova, a druga 3%. Tanasijević je otkrio da je ubedljivu pobedu odnela Ivana i da Marija napušta "Zadrugu 4". Ona se pozdravila sa zadrugarima, te krenula put studija. Nju je u studiju sačekala voditeljka Dušica Jakovljević, kao i prijatelj Pavle Jovanović.

- Da li me je to ostavio muž, pa nije došao? - pitala je Marija.

- Nije - osmehnuo se Pavle.

- Pavle mi je rekao pre ulaska, ako te vole ljudi u kući, ne voli te publika. Malo sam se ogrešila o neke ljude, mislila sam da su drugačiji. Izaći ću bogatija za jedno desetak poznanstava. Jovana, Čorba, Aleksandra, o njoj sam promenila mišljenje - otkrila je Marija, koja je istakla da smatra da u kući ne postoje ljubavne veze.

- Mislim da se neke stvari na silu pričaju. Kada svi prespavamo, dođe neko pitanje... Ša je stariji od Tare, voli svoju ženu. Od Tare se ne odvaja jer ona ne želi od njega, a on nju gleda kao drugaricu. Nema snage zdravstveno. Tara mi je rekla da je pokušala da se skloni, onda ih zadrugari napadnu što se sklonila. Ja zaista nisam primetila da se tu nešto dešava. Tara je takva, legne pored svakog, štipa svakog - govorila je Marija, koja je rekla da je jedini sukob imala sa Necom Lazićem i da je on i dalje nervira.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.