SHVATIĆE SVE KADA BUDE POSTAO OTAC DEVOJČICE: Anabela Atijas otkrila u kakvim je odnosima sa zetom Markom Miljkovićem

U toku učešća porodice Đogani u Zadruzi, svedočili smo njihovim brojnim svađama, ali i psovkama koje su razmenjivali Anabela Atijas i njen sadašnji zet Marko Miljković koji sa njenom ćerkom Lunom čeka dete.

Po izlasku iz rijalitija njihov odnos je ostao na klimavim nogama, oni su se udaljili i nisu imali komunikaciju, ali izgleda da se zbog Lunine trudnoće sve promenilo.

Anabela je u jednoj emisiji otvoreno govorila o ćerkinoj trudnoći i otkrila u kakvim je sada odnosima sa Markom.

- Sve ide normalnim tokom. Ipak ćemo svi biti vezani tim detetom, ali vreme će odraditi svoje. Kada bude postao otac jedne devojčice, shvatiće da sve što sam radila nije bilo iz mržnje. To je sve bila ogromna ljubav prema mojoj ćerki - ispričala je Anabela i dodala u kakvom je odnosu sa ćerkom Lunom:

- Ništa se nije promenilo. Previše je lepih trenutaka bilo da bismo to zamenili sa nekim lošim periodom. Niko se ne ponosi time, ali to je jedan životni put koji nam je Bog nametnuo. Bitno je kakvi ćemo ljudi postati nakon toga, a verujem da smo postali bolji - istakla je.

Podsećamo, Luna Đogani ušla je u peti mesec trudnoće, a pripreme za dolazak male Mie su uveliko otpočele. Pobednica Zadruge i njen verenik Marko Miljković neretko dele svoju privatnost sa pratiocima na Instagramu, a Đoganijeva se nedavno pohvalila i darovima koje je dobila za svoju ćerkicu, te pokazala i svoj trudnički stomak. Luna je nedavno otkrila da još nije osetila pomeranje bebe, kao i da joj hormoni rade, što osećaju svi oko nje. Ona je tada dodala da se njen pas Lola sve vreme "mota" oko nje otkako je trudna i čuva je.

Izvor: Mondo.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.