ČEKA IH MNOGO PROBLEMA: Pet horoskopskih znakova neće imati previše sreće u 2021. godini

Voleli bismo da budemo spremni na sve što dolazi kako bismo se što lakše izvukli iz nevolja. Ukoliko pripadate osobama koje veruju u astrologiju, zvezde otkrivaju koji znakovi neće imati previše sreće u 2021. godini.

Blizanci

Ovaj znak ima "lažno mirnu" stranu, ali kada se naljute na vas shvatićete da je to samo privid. Upravo će zbog te mračne strane svog karaktera Blizanci u 2021. godini imati puno problema. Zbog nekontrolisanja svoje ljutnje, imaće mnogo problema u ovoj godini.

Rakovi

Sreća ih neće pratiti pa su velike šanse da neće ostvariti ništa od planiranog. Doživeće i neočekivanu izdaju bliske osobe, zbog čega će im sve krenuti nizbrdo.

Jarčevi

Biće na mukama zbog novca. Neki će se okrenuti igrama na sreću u nadi da će popraviti svoju finansijsku situaciju, ali to je najgore što mogu da urade, jer ih sreća neće pratiti. Ako istraju u lošim odlukama, ovo bi im mogla da bude najgora godina dosada. Jarčevi, ne možete na silu doći do sreće.

Vodolije

Komplikovani ljubavni odnosi njihova su slaba tačka. Žele iskrenu ljubav koja će trajati, ali uporno nalaze pogrešne partnere za to, a čak su i sami ponekad u startu svesni da greše u izboru ljubavi.

Ribe

Svi ih doživljavaju kao mekane i nespretne, a taj će se utisak samo pojačavati u narednim mesecima. Ni sami pripadnici ovog znaka neće verovati koliki peh imaju. Sreća ih definitivno neće pratiti u 2021.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još