BIO SAM SA DEVET DEVOJAKA ISTOVREMENO: Marko Janjušević Janjuš šokirao cimere pričom o svojim ljubavnim aferama (VIDEO)

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš ispričao je zadrugarima o iskustvu sa devojkama lakog morala iz Novog Sada, te kako je izgledao susret sa jednom od njih.

- Ja zovem druga i kažem mu da idemo, ja zauzeo u kafiću centralno mesto. Ta devojka, dopisujemo se, ulazi sada, ja brate, ovaj, čitam poruku, pitaj je gde je, kaže na ulazu je. To je debela neka, nema zube i pola uveta. I ulazi, kaže: "Ćao". Nema dalje! Kamenjarke! Drug odmah uzima telefon i izlazi, ja krećem za njim i nikad više se nisam javio! - ispričao je Janjuš.

- K*rve mi našao, pustile neke šiške, on ih našao, namestio me, a sa ovom drugom pričao totalno drugu priču. On nije pričao za mene, nego se tako nameštali. Ja rekoh: "Beži odavde!" - nastavio je Janjuš i dodao da je u Novom Sadu u jednom trenutku imao ukupno devet devojaka.

- Kad sam išao u taj kafić imao sam uvek četiri, pet devojaka sa kojima sam se viđao. A u Novom Sadu sam u jednom trenutku imao devet devojaka sa kojima sam bio istovremeno u vezi - otkrio je on.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.