BILO BI DOBRO DA IH ZNATE: Koje svoje želje i potrebe vam muškarac nikad neće priznati?

Muškarcima je teško da partnerki objasne kakve su im želje i potrebe, pa čak i uz malo podsticanja. Jedini način na koji možete da saznate šta se mota po glavi vašeg partnera jeste da ga otvoreno pitate. Postoje neke stvari koje vam on neće priznati, ali bi bio presrećan da ih znate!

Telo

- Muškarce obično privlači žensko telo. Pre nego što vide lice neke žene, upravo je telo to koje zadržava njihovu pažnju - tvrdi seksolog Arvin Paliklal.

Nemojte se prevariti kada su muškarci taktični i uveravaju vas da njihovo srce kuca samo za vašu pametnu glavicu. Prava istina je da oni žude za vašim telom.

Erogene zone

I muškarci imaju svoje erogene zone kojima bi trebalo da se posvetite za vreme predigre i samog seksa. To je ponekad teško upamtiti jer im po pravilu treba nekoliko sekundi da se uzbude, što znači manje posla za žene oko stvaranja napete atmosfere i želje.

Saznajte šta voli – nemojte se stideti da pitate. Sam razgovor o seksu će ga uzbuditi, a ako želite da ga iznenadite, milujte i ljubite mu bradavice, grudi... Šta god vam padne na pamet.

Izludite ga dodirima

Muškarci uživaju u dodirima, iako to ne vole da pokazuju u javnosti. Spojite ovu tajnu s iznenađenjem i pripremite mu erotsku masažu.

Odaberite neko "muško" ili neutralno ulje poput bergamota ili narandže, zagrejte ga dlanovima i priuštite mu pravo opuštanje. Naravno, pažnju posvetite svim delovima njegovog tela.

Iznenadite ga

Divlji i neobuzdani seks će sigurno oduševiti svakog muškarca. Ovde morate da zaboravite na svoje inhibicije i prepustite se uživanju. Oralni seks i zajednička masturbacija su sjajan način na koji možete da produbite povezanost s partnerom i osvežite svoj seksualni život.

Ako predložite zajedničko gledanje porno filma, neće moći da se odlepi od vas!

Ribica

Postoji neka tajna veza između muškaraca i seksa u vodi – pod tušem, u kadi, u moru, u bazenu...

- Golo i mokro žensko telo je dovoljno kako bi se muškarac uzbudio. Muškarci vole da stimulišu ženske erogene zone u vodi jer su one klizave. Takođe, ženske bradavice su osetljivije u vodi zbog razlike u temperaturi - objašnjava seksolog Vina Sing.

Izvor: Ordinacija.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još